Çözüldü✓ İlana verirken Coil Whine yazmalı mıyım ?

0umuamua

80+
Reaksiyon skoru
12
Asus Prime 9060xt ekran kartım var. Sadece oyunlarda fps 80 üstüne çıktığında hafif CW vızıltısı geliyor. Normalde kasa fanları açıkken bile duyulmuyor.Ses hem az hem tıkırtıdan ziyade vızıltı şeklinde.
9070xtye yükseltme amaçlı satacağım. İlanda bu cw yi belirtmeli miyim yoksa normal bir durum mu ?

Psu Msi Mag 650w 80+ bronze sıfır alındı. Monitör AOC 24G42E freesync v-sync ile ilgi her şey denendi. GPU voltaj düşürmeyi denemek istemediğimden hiç yapmadım.Akım korumalı kaliteli priz kullanıyorum.

Kart Crimson Desert Sinematikte bile 51 derece, çok iyi kart. Gidip cw yazarak ürünün değerini çok düşürmek istemiyorum. Ne yapmalıyım ?

Asus Prime 9060xt ekran kartım var. Sadece oyunlarda fps 80 üstüne çıktığında hafif CW vızıltısı geliyor. Normalde kasa fanları açıkken bile duyulmuyor.Ses hem az hem tıkırtıdan ziyade vızıltı şeklinde.
9070xtye yükseltme amaçlı satacağım. İlanda bu cw yi belirtmeli miyim yoksa normal bir durum mu ?

Psu Msi Mag 650w 80+ bronze sıfır alındı. Monitör AOC 24G42E freesync v-sync ile ilgi her şey denendi. GPU voltaj düşürmeyi denemek istemediğimden hiç yapmadım.Akım korumalı kaliteli priz kullanıyorum.

Kart Crimson Desert Sinematikte bile 51 derece, çok iyi kart. Gidip cw yazarak ürünün değerini çok düşürmek istemiyorum. Ne yapmalıyım ?
valla dürüst bir insansan yaz senin şerefine kalmış

Normal bir durum ama yazmak sana kalmış diyorsunuz, o zaman yazayım. Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normal bir durum ama sana kalmış diyorsunuz yani. O zaman yazayım teşekkürler.

Başka bir ülkede olsan yazarsan yazdığın fiyat üzerinden değerlendirip gelen şahıs ona göre alır ama bizim insanımız aç gözlü olduğu için sen oraya yazsan bile onu yeniden bahane edip o fiyatı düşürmeye çalışacaktır.
Kısacası yazma ona göre bir fiyat yaz almaya gelen olursa ona göre fiyat yazdım der geçersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,632
Üyeler
193,096
Son üye
ardaw122
Geri