Aşağıdaki eloshapes sitesine girin.
The LAMZU MAYA X is larger than both the Scyrox V8 and WLMOUSE Huan. The Scyrox V8 weighs 23% less than the LAMZU MAYA X, and 25% less than the WLMOUSE Huan. Both the LAMZU MAYA X and WLMOUSE Huan use the Omron Optical switches rated for 70 million clicks, while the Scyrox V8 has the option...
www.eloshapes.com
Öncelikle şekil olarak en son en konforlu bulduğunuz veya kullandığınız mouse u seçin. Sonra ise almayı düşündüğünüz modelleri seçin, şekil farklılıklarını büyüklüklerini sensör ve switch gibi teknolojik farklarını kıyaslayın.
Magnezyum abartıdan başka bir şey değil. 50-55gr bandında delikli magnezyum mouse almak aptallık. Sebebiyse hem delikleri hem magnezyum olmasının ana sebebi mouseu hafifletmek. Bunlara rağmen 50-55grdan satılan modellerden uzak durun. MAGNEZYUM un büyülü pazarlama kelimelerine aldanmayın. 1 hafta sonra plastikten farkı kalmayacak sizin için. Hepsini denedim. Karbon magnezyum plastik. Kralınıda alsanız 1 hafta sonra normalleşecek.

Magnezyum kırılgan bir malzemedir. Tek düşürmede kırılabilir. Eldeki terden ötürü korozyon yapabilir. Birçok örneğini gördüm. Hepsi yapar demiyorum ama gördüklerim wlmouse'du. Ama hevesinizi de kaçırmak istemem, belli bir ekonomik özgürlüğünüz varsa alın deneyin.
Zaten bütçeniz kapsamında sensör 3950 ve üstü çoğu model. MCU larda son model nordicler bulunur. Asıl dikkat etmeniz gereken switch sertlikleridir. Scyrox omron optiki referans alarak ilerleyin. Magnezyum bir mouse alırsınız sonra mekanik hisli switchlerden ötürü nefret edebilirsiniz.
Kolaylıklar dilerim.