swan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 203
akakce'ye filan baktım en uygunu buydu - daha uyguna varsa link beklerimPahalı almışın bence hocam
akakce'ye filan baktım en uygunu buydu - daha uyguna varsa link beklerimPahalı almışın bence hocam
ben bi keresinde konudaki ürünü almıştımAmazon botları iş başındadır böyle ürünleri alamazsınız zaten.
iyi denk gelmiş hocam normalde adamlar bot kurup çekiyor direk.ben bi keresinde konudaki ürünü almıştım
Tüm telegram gruplarında paylaşılıyor indirim, binlerce üyeleri var bitmesi normal bence o kadar hızlı . Hatta düşünülenden daha az bot var bence Vatandaki indirimde.iyi denk gelmiş hocam normalde adamlar bot kurup çekiyor direk.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vatandaki ramlerin de bir çoğu öyle bitiyor. Yoksa 10 dakika içinde o kadar stok bitmez.
Hocam en az yarı stok botçulara gidiyordur. O telegram gruplarına indirimi atan kişiler önce zaten bi siparişini veriyodur diye düşünüyorum.Tüm telegram gruplarında paylaşılıyor indirim, binlerce üyeleri var bitmesi normal bence o kadar hızlı . Hatta düşünülenden daha az bot var bence Vatandaki indirimde.
O kanallardan ürün alan nadirdir, çünkü zırt pırt herşeyi paylaşıyorlar zaten. Refden gelir gelsin.Tüm telegram gruplarında paylaşılıyor indirim, binlerce üyeleri var bitmesi normal bence o kadar hızlı . Hatta düşünülenden daha az bot var bence Vatandaki indirimde.
Hocam lobi zaten o indirimi telegram gruplarına atan adamlar. Kaymağını yedikten sonra dibini sıyırın diye bize bırakıyolar. Hasbel kader 2x16 falan denk gelirse birkaç kişi alabiliyolar hiç alamıyorlar demiyorum yani ama herkes efendi gibi kendi kullanacağı rami alsa çıksa tüm foruma yetmezse ne olayım o stok.O kanallardan ürün alan nadirdir, çünkü zırt pırt herşeyi paylaşıyorlar zaten. Refden gelir gelsin.
Ben birkaç kanalı takip ediyorum, ama anlık bildirimle girmeme rağmen yakalayamıyorum.
kesinlikle öyle bugün bir tanesiyle tartıştım. attığımız linkleri bize ana kadar botçular alıyor dedim. nitekim öyle de oluyor. çünkü bu ürünün linki evde boştum ve şansıma paylaşan kanalın telegramını da geziyordum. Chatteyken bildirim düştü ve saniyesinde tıkladım çok hızlı bir şekilde açıldı ve adres kart bilgisi bakmadan satın almaya çalıştığım halde satıldı gözüküyordu. daha sonra yukardaki söylediğim cümleyi kurdum diye sayfa sahibi beni iftirayla suçlayıp banladıHocam lobi zaten o indirimi telegram gruplarına atan adamlar. Kaymağını yedikten sonra dibini sıyırın diye bize bırakıyolar. Hasbel kader 2x16 falan denk gelirse birkaç kişi alabiliyolar hiç alamıyorlar demiyorum yani ama herkes efendi gibi kendi kullanacağı rami alsa çıksa tüm foruma yetmezse ne olayım o stok.
evet ben de geçebilirdim tereddüt ettim ssd fiyatlarını bilmediğim için .dİlginç şekilde, rahat rahat sipariş geçtim az önce.