Nyota ultra ve lian li tl lcd uyumu

furkancms

80+
Reaksiyon skoru
6
Bilgisayarda tek eksiğim fanlar kasa vision compact buna alta 3 reverse yana 3 reverse 2 de egzoz fan takıcam. reverse olanları nyota ultra kullanıp egzoza 2 tane lian li tl lcd taksam uyum sağlar mı görünüş bakımından fikrinizi öğrenmek istedim.

Bilgisayarda tek eksiğim fanlar kasa vision compact buna alta 3 reverse yana 3 reverse 2 de egzoz fan takıcam. reverse olanları nyota ultra kullanıp egzoza 2 tane lian li tl lcd taksam uyum sağlar mı görünüş bakımından fikrinizi öğrenmek istedim.
Nyotanin orta kısmında da çember şeklinde ışık var lian li de yok bunu göze alicaksan uyum sağlar

lcd ekran o açığı kapatmaz mı gözümde canlandıramıyorum tam olarak kafam karıştı

hoş olmaz bence hepsini nyota ultra al 1 tane de yedek kalır

En kötü ihtimal öyle yapıcam 6 reverse 3 normal sipariş verir 1 tane de yedeğe atarım diye düşünüyorum

514ad9cf-4bdd-4435-a9fe-d6b4e9ef14d5.webp
egzoza normal nyota aldım bu şekilde duruyor merak edersen

Geri