ASUS NUC12 Pro Slim Kit - Intel® Core™ i7-1260P Barebone Mini PC - 16.458 TL

İkinci el ssd ömrü 90 altına inmemiş bir apple mac mini çok çok çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Mac mininin tek sorunu linux vs yükleyemiyorsun, macos kullanmak zorundasın ya da sanallaştıracaksın ama haricinde inanılmaz bir cihaz boyutuna göre.

İkinci el ssd ömrü 90 altına inmemiş bir apple mac mini çok çok çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Mac mininin tek sorunu linux vs yükleyemiyorsun, macos kullanmak zorundasın ya da sanallaştıracaksın ama haricinde inanılmaz bir cihaz boyutuna göre.
katılıyorum ama 20k ya bi denk getiremedim onu

hocam ben hem windows kullanmak istiyorum hem de özelleştirilebilir olsun istiyorum o yüzden çok seçenek kalmıyor mac minide macos'a ve içindeki ram ve ssd'ye bağlı kalıyosun daha stabil olabilir ama ben yükseltilebilir ve windows olmasından dolayı konudaki mini pc'yi tercih ettim.

@firsatgamingx hocam geldi mi sizin kargo kurdunuz mu memnun musunuz?

Bizde aldık ama ne yapacaz belli değil 21bine macos avr diye mac mini m4 almadım amazon depodan, işte dümenden mini diye aldık thunderbold 4 var en azından

Bizde aldık ama ne yapacaz belli değil 21bine macos avr diye mac mini m4 almadım amazon depodan, işte dümenden mini diye aldık thunderbold 4 var en azından
windowsun rahatlığı başka hocam ya.

windowsun rahatlığı başka hocam ya.
ram taktım demin benim laptoptakiler uyuyormus ama ssd heatsinkli sıgmıyor başka bi ssd takcam denicem ama el kadar bişi cok güzel geldi :D vesa uyumu var direkt takılabiliyor monitör arkasına

ram taktım demin benim laptoptakiler uyuyormus ama ssd heatsinkli sıgmıyor başka bi ssd takcam denicem ama el kadar bişi cok güzel geldi :D vesa uyumu var direkt takılabiliyor monitör arkasına
o olay çok iyiymiş ya asus yapmış bu işi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,500
Üyeler
193,064
Son üye
demirkare
Geri