frankensteinn15
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
İyi akşamlar. Uzun zamandır mantığını anlayamıyorum. Neden playlistlere bot basılıyor?
450 az değil ki... daha çok olsun istersen paylaşabilirsin belki müzik zevkine uyan birileri takip etmek ister. ayrıca ego tatmini yüzünden olabilir. ihtimaller dahilinde. ama hiç böyle bir ilgiye ihtiyacı olmayan birinin yaptığını görünce acaba neden diye düşündüm.Ego tatmin etmek profilin dolu gözükmesi falan helalinden 450 takipçili playlistim var yüzüne bakan yok.
para kazanma tarzı bir şey var mı acaba450 az değil ki... daha çok olsun istersen paylaşabilirsin belki müzik zevkine uyan birileri takip etmek ister. ayrıca ego tatmini yüzünden olabilir. ihtimaller dahilinde. ama hiç böyle bir ilgiye ihtiyacı olmayan birinin yaptığını görünce acaba neden diye düşündüm.
sanmıyorum. olsa şimdiye duyulurdu.para kazanma tarzı bir şey var mı acaba
İşte kötü çocuk oluyorsan falan herhalde.İyi akşamlar. Uzun zamandır mantığını anlayamıyorum. Neden playlistlere bot basılıyor?
noname, çok dinlenmeyen sanatcılar 'Benim şarkımı playlistinde en üste koy' diyip para veriyor diye biliyorum. Flex atmak ıcın da yapılıyoİyi akşamlar. Uzun zamandır mantığını anlayamıyorum. Neden playlistlere bot basılıyor?
İşte kötü çocuk oluyorsan falan herhalde.
noname, çok dinlenmeyen sanatcılar 'Benim şarkımı playlistinde en üste koy' diyip para veriyor diye biliyorum. Flex atmak ıcın da yapılıyo
İyi akşamlar. Uzun zamandır mantığını anlayamıyorum. Neden playlistlere bot basılıyor?
harikasın(Spotify vs. Kullanmıyorum sadece basit bir akıl yürttüm)