🔥İndirim ASUS ROG STRIX PG32UCDM3 OLED 77.699 TL

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
589
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Bu fiyata sistem ya da laptop almayı tercih ederim, tercih meselesi ama monitöre bu paraları bağlamak çok mantıklı gelmiyor.

Niş bir ürün olduğu için kitlesine hitap ediyor ancak yine de yukarıdaki yorumları anlıyorum. XG32UCWMG kullanmıyor olsam düşünürdüm, güzel ürün cidden.

arkadaş
ben mi yanlış biliyorum amerikada 1000$

bunun yerine amerika fiyatylarına yakın satılan düşük modelleri almak çok daha mantıklı

fou32 falan var 41 e hatta 35 e 165hz ler satıldı

tabi en iyisini isteyen parası bol olan alabilir

ama sıcak değil bence bu

hdr de 100 nit fazla parlaklık için değmez tabi o kulanıcıya göre değişir

arkadaş

bunun yerine amerika fiyatylarına yakın satılan düşük modelleri almak çok daha mantıklı

ama sıcak değil bence bu

amerikada 1300 dolar bu monitor ucdm3 modeli bu. Şu an piyasadaki en iyi oled monitor kendisi ayrıca 32" 4k 240hz ekran. fiyat konusunda haklısınız halen çok pahalı ama bu fiyatada alan olur diye paylaştım bekleyen çok taksitli. Ben de bekliyorum ama 65-70k aralığına düşerse alırım çok zor bu ekonomide ama bekliyoruz bakalım.

amerikada 1300 dolar bu monitor ucdm3 modeli bu. Şu an piyasadaki en iyi oled monitor kendisi ayrıca 32" 4k 240hz ekran.
biliyorum reddit de sıcak fırsatlarda indirim koduyla 1099 $ a gördüm
yani 1000 e alınabiliyor amerika da
Türkiye fiyatı şu an saçmalık
yoksa ekrana lafımız yok
en iyisi

arkadaş

ama sıcak değil bence bu

Fiyattan bağımsız kaplama ve panel farkı var. Fo32u 3.nesil pg32ucdm3 ise 4.nesil Penta Tandem panel kullanıyor. Quantum black kaplamasıyla birlikte.
11047.webp

Fiyattan bağımsız kaplama ve panel farkı var. Fo32u 3.nesil pg32ucdm3 ise 4.nesil Penta Tandem panel kullanıyor. Quantum black kaplamasıyla birlikte.
Alıntıyı görüntüle
morluk işini çözmüşler mor gözükmüyor artık ve paneli de eskisi kadar narin değil. qd oledler çok çabuk çziliyor ama bu 3 kat çizilmeye dayanıklıymış

Alıntıyı görüntüle
ekranı biliyorum
fiyatı anormal diyorum
diğer ekranlar amerika fiyatına yakın ülkemizde bulunurken buna 2 katı fiyat vermek akıl işi değil diyorum
yoksa 50 küsür olsa sıcak olabilir

ekranı biliyorum
fiyatı anormal diyorum
diğer ekranlar amerika fiyatına yakın ülkemizde bulunurken buna 2 katı fiyat vermek akıl işi değil diyorum
yoksa 50 küsür olsa sıcak olabilir
İlk cümlede fiyattan bağımsız dedim zaten. Parlaklıktan daha fazlası var. Ha bu arada trueblack500 ile sadece hdr değil artık sdr parlaklığı da arttı. 300nit artık.
11071.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

morluk işini çözmüşler mor gözükmüyor artık ve paneli de eskisi kadar narin değil. qd oledler çok çabuk çziliyor ama bu 3 kat çizilmeye dayanıklıymış
AOC versiyonu da mayıs ayında gelecek. 42k civarı olacak deniyor.
11034.webp

11032.webp

11030.webp

Pg32ucdm3
11043.webp

Yeni kaplamalı baska bir model.
11044.webp

Düşmeli. Düşsün. Sürekli bakmaktan sıkıldığım için bunu almayı düşünüyorum

Deneyimi olanlar konu da yardımcı olursa sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri