Bu Hazır Sistem Alınır Mı ? RTX 5080 AMD Ryzen 7800x3d

Hocam 7800x3D-5080 yerine 9800x3D-5070Ti daha güzel olmaz mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela şu sistemi bir değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kasayı cooler master veya thermaltake yapın 7800x3d yerine 9800x3d tercih edilebilir. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-x670-1tb-m-2-ssd-32gb-ram11-157607.html

Ama yok derseniz sizin attığınız sistemdeki parçalarda güzel alınır her türlü ama sadece şey dicem 140k vermişken 9800x3D yapsanız da tatlı olur hiçbir eksiği kalmamış olur.

Ama 7800x3D-5070Ti yaparak performanstan pek bişey kaybetmeden 25 30k civarı tasarruf edebiliyorsunuz.
çok mantıklı bir tavsiyede bulunmuşsunuz olur tabi hatta 7800x3d ve 5070ti bile benim işimi görür bence birde ben anakart seçemiyorum hiç anlamadığım bir parça birtek pci 5 ve gen5 ssdi desteği var mı ona bakıyorum öylede 13-14 k oluyor en az

çok mantıklı bir tavsiyede bulunmuşsunuz olur tabi hatta 7800x3d ve 5070ti bile benim işimi görür bence birde ben anakart seçemiyorum hiç anlamadığım bir parça birtek pci 5 ve gen5 ssdi desteği var mı ona bakıyorum öylede 13-14 k oluyor en az
Hocam pci olayını şöyle anlatayım 4090 bile pci 4.0 ı tam anlamıyla dolduramıyo yani hangi kartı takarsan tak FPS 1-2 yükselir alçalır hatta bazı testlerde PCI 4.0 1 2 fps öne bile geçiyor onu kafanıza takmayın. Ama gen 5 ssd desteği olmasında fayda var çünkü bugün gen 4 nasıl standartsa gen 5te öyle olacak. O gün geldiğinde en azından kartta 1 tane gen 5 desteği olması güzel olur.

Hocam pci olayını şöyle anlatayım 4090 bile pci 4.0 ı tam anlamıyla dolduramıyo yani hangi kartı takarsan tak FPS 1-2 yükselir alçalır hatta bazı testlerde PCI 4.0 1 2 fps öne bile geçiyor onu kafanıza takmayın. Ama gen 5 ssd desteği olmasında fayda var çünkü bugün gen 4 nasıl standartsa gen 5te öyle olacak. O gün geldiğinde en azından kartta 1 tane gen 5 desteği olması güzel olur.
önerdiğiniz anakart var mı ? gigabyte olur asus olur msi olur

Vatandan attığım sisteme bakabilirsiniz 9800x3D yapınca 116k civarı bir para tutuyor. Kasayı da thermaltake veya cooler master yapın. Eğer tüm parçaları kendim seçeyim derseniz biraz daha pahalıya gelecektir bilginiz olsun bu vatandaki sistemin de her parçası kaliteli.

7800x3D kalırsa 107k civarı oluyor.

Vatandan attığım sisteme bakabilirsiniz 9800x3D yapınca 116k civarı bir para tutuyor. Kasayı da thermaltake veya cooler master yapın. Eğer tüm parçaları kendim seçeyim derseniz biraz daha pahalıya gelecektir bilginiz olsun bu vatandaki sistemin de her parçası kaliteli.

7800x3D kalırsa 107k civarı oluyor.
ben 4 k oynamıyorum zaten 5070ti ile 7800x3d işimi görüyor vatanda sıkıntı şu ben montaj yapmayı bilmiyorum vatan montaj yapmayı bırakmış galiba

ben 4 k oynamıyorum zaten 5070ti ile 7800x3d işimi görüyor vatanda sıkıntı şu ben montaj yapmayı bilmiyorum vatan montaj yapmayı bırakmış galiba
Hocam video izleye izleye yaparsın da eğer yok ben o işe hiç girmiyim diyosan başka bir OEM bakayım 7800x3D-5070Ti kombosuyla

İyidir hocam onun güç kaynağı. Şöyle bi özelleştirilmiş haliyle sistem atıyorum 103.700 Lira tutuyor sistemdeki ramin aynısından 1 tanede haricen 11.000 TL ye alabilirsiniz. Total 114.700 Oluyor. Yalnız sistemdeki tüm anakartlar microATX eğer bu sizin için problemse lütfen söyleyin. Sıvı soğutucuyu ben seçtim ama 3 fanlı olsun derseniz kafanıza göre seçebilirsiniz.

İyidir hocam onun güç kaynağı. Şöyle bi özelleştirilmiş haliyle sistem atıyorum 103.700 Lira tutuyor sistemdeki ramin aynısından 1 tanede haricen 11.000 TL ye alabilirsiniz. Total 114.700 Oluyor. Yalnız sistemdeki tüm anakartlar microATX eğer bu sizin için problemse lütfen söyleyin. Sıvı soğutucuyu ben seçtim ama 3 fanlı olsun derseniz kafanıza göre seçebilirsiniz.

anakartlar hakkında hiç bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum ama kasa güzelmiş inceliyorum çok teşekkürler

anakartlar hakkında hiç bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum ama kasa güzelmiş inceliyorum çok teşekkürler
micro atx demek küçük anakart demek performanstan hiçbir kayıp yok sadece görsel anlamda gözünüze güzel gelir gelmez bilemem ben seviyorum ama sevmeyen olabiliyor.

kesinlikle 5080 almaktan vazgeçtim 5070ti almaya karar verdim işlemcimde kesin 7800x3d ramlerde güzel indirimler var indirimden ram denk getirip alıcam ama ana kart bulamadım kasa ve psu işini direk cooler master yapayım diyorum sıvı soğutucuda alıcamda çok pahalı hepsi 8-10 k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,529
Üyeler
195,656
Son üye
reinor
Geri