Chat gbtden sıstem önerisi istedim

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar chatgbtden bana 30k cıvarında bır sıstem toplamadını ıstedım amacım oyun yazılım ve bazen yayın bazen edıtler vs yapmak akıcı bır kullanımla rahat bır sekılde bılgısayarımı kullanmak bana onerdıgı sıstem su sekılde
  • Ryzen 7 5700X
  • RTX 4060

32 GB RAM (zorunlu doğru seçim)

• 1 TB NVMe SSD
  • B550 anakart
  • 650W PSU
  • Sızce nasıl ıdealmı ne onerırsınız hangı markaları fıyatları vs ne dersınız

amacın ciddi oyun yazılım yayın edit falanda bence az bu bütçe ikinci ele gir en azından daha iyi bir şey toplarsın

Merhaba arkadaşlar chatgbtden bana 30k cıvarında bır sıstem toplamadını ıstedım amacım oyun yazılım ve bazen yayın bazen edıtler vs yapmak akıcı bır kullanımla rahat bır sekılde bılgısayarımı kullanmak bana onerdıgı sıstem su sekılde
  • Ryzen 7 5700X
  • RTX 4060

• 1 TB NVMe SSD
  • B550 anakart
  • 650W PSU
Ekran kartını 6800xt al derim

• Ryzen 7 5700X
  • RTX 4060

• 1 TB NVMe SSD
  • B550 anakart
  • 650W PSU
Hocam yapay zekalardan çok sistem önerisi istemeyin. Herşeye güzel diyolar. Aklınızı çelmesin.

Oem paket mi yoksa ikinci el mi?Sıfır alıcam hazırda olur kendımde toplayabılırkm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amacın ciddi oyun yazılım yayın edit falanda bence az bu bütçe ikinci ele gir en azından daha iyi bir şey toplarsın
Ya yayın edıt dedıgım oyle 4k degıl arada bır bana yetsın sımfılık yeter dızustu bılgısayarım var onu satıp ustune koyucam

Son düzenleme:
Geri