🔥İndirim XFX QuickSilver Radeon RX 9070 OC Gaming 27.999 TL

Uygun kartı olana müthiş

Her zaman kazık fiyat koyuyorlar satış durunca arada bir indirim yapıyorlar.
Tahminim piyasada payın büyügü incehesapta.Bunlar böyle indirim filan yapmazlarsa silinip giderler.Ben burdan 1 kasa aldım .1 Haftada geldi.İncehesaptan aldıgımda 3 günde elimde.Ama sorunsuz geldi.Burdan ekmek yiyorlarsa. Bir ekipmanı öbürlerinden uygun vermek zorunda.Mesela uygun görüp aldın memnun kaldın.Başka bişey alacagında ilk yer orası olur.

5060ti 16gb buda aynı fiyat nvidia isteyenlere
700 lira daha pahalı hocam. Bide msi inspire modeli 27.000 TL itopyada şuan. Ventus çok pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tahminim piyasada payın büyügü incehesapta.Bunlar böyle indirim filan yapmazlarsa silinip giderler.Ben burdan 1 kasa aldım .1 Haftada geldi.İncehesaptan aldıgımda 3 günde elimde.Ama sorunsuz geldi.Burdan ekmek yiyorlarsa. Bir ekipmanı öbürlerinden uygun vermek zorunda.Mesela uygun görüp aldın memnun kaldın.Başka bişey alacagında ilk yer orası olur.
gaming gecesi direk domine ediyo ortalığı

vatan ram indirimleri olmasa bunlar ram fiyatlarına da en ufak indirim yapmazlar da allahtan o geliyo da ram satışları yavaşlıyo diğer sitelerde.

700 lira daha pahalı hocam. Bide msi inspire modeli 27.000 TL itopyada şuan. Ventus çok pahalı

gaming gecesi direk domine ediyo ortalığı
sadece o gecede 5 milyon kazanıyorlar tahminen:D

Konuya girince böyle bir hata alıyorum :kekw:

ewqewq.webp

2-3 ayckadar önce 9070 XT prime aldım 33 küsüre 9 taksit. Bu fiyatlar iyi. AMD iyi tuttu fiyatı.

Şu zaman aşımı felan da almadım.

Tak kullan kafasındaki hep tekel markaların ürünlerini alıp daha uv yapmayı bilemeyen kesime vericen kırbacı. Bunların yüzünden tekelleşme ve kazık fiyatlar doğuyor.

Geri