Yazılım/Oyun İçin Klavye Önerisi 4k Bütçe

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,081
Elimde macbook air var 1 yıl sonra masaüstü toplayabilirim duruma göre
Yazılım ve oyun için klavye arıyorum harici monitör bağlayınca kullanabileceğim 4k civarı olursa çok iyi olur
Aklımda şu model var şu anlık

hocam valla w75 öneririm yok diyorsan atk rs7 air olabilir
6 8 saat aralıksız kullanım yapabileceğim bir ürün lazım bir de mümkünse ingilizce layout bunlarla rahat edebilir miyim sence hocam
bir de bütçeyi çok aşmak istemiyorum 4800 e lofree flow lite84 var da pahalı diye tercih etmek istemiyorum

6 8 saat aralıksız kullanım yapabileceğim bir ürün lazım bir de mümkünse ingilizce layout bunlarla rahat edebilir miyim sence hocam
bir de bütçeyi çok aşmak istemiyorum 4800 e lofree flow lite84 var da pahalı diye tercih etmek istemiyorum
Alabiliyorsan onunal ama wraithe kefil değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen uzun ömürlü istiyorsun o zaman senin switch ve malzemeye dikkat etmen gerekir ona gore bakıp almalısın w75 kasada ses var deniliyor ben w60 kullanıyorum oyunda baya yeterli howl 75 'de var oda güzel atk rs7 ses ve yazımı baya iyi oyundada çok iyi ondan önerdim

Alabiliyorsan onunal ama wraithe kefil değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen uzun ömürlü istiyorsun o zaman senin switch ve malzemeye dikkat etmen gerekir ona gore bakıp almalısın w75 kasada ses var deniliyor ben w60 kullanıyorum oyunda baya yeterli howl 75 'de var oda güzel atk rs7 ses ve yazımı baya iyi oyundada çok iyi ondan önerdim
atk a87/98 ler nasıl bilginiz var mı
vxe r1se+ mouse kullanıyorum markaya güveniyorum o açıdan atk ya bakabilirim

atk a87/98 ler nasıl bilginiz var mı
vxe r1se+ mouse kullanıyorum markaya güveniyorum o açıdan atk ya bakabilirim
Onların sesi çok beğenmedim şahsen arkadaşı referans alıyorum bunda beğenmedim ses olsun şekil olsun ama uzun süre götürür birde belirteyim mekanik

2. el yunzii b75 pro buldum 2300 e aldım yardımcı olan herkese teşekkürler

Geri