firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,392
KÖLEDEN STOK HABERİ VAR ! STOK GELDİ
sepette 33 oluyor ben de firmanın entegrasyonu bozuldu herhaldeKÖLEDEN STOK HABERİ VAR ! STOK GELDİ
sepette 33 oluyor ben de firmanın entegrasyonu bozuldu herhalde
bakalım gelecek mi
hawk gibi gelirse iyi bakalım. Yeni köleler geliyo yoldabakalım gelecek mi
ya benim hawk halen istanbulda bi ankaraya geliyor gibi oldu kargo firması da nerede bilmiyor firma amazona sor diyor hayırlısı bakalımhawk gibi gelirse iyi bakalım. Yeni köleler geliyo yolda![]()
![]()
hawk ne kadara geldi hocam ?hawk gibi gelirse iyi bakalım. Yeni köleler geliyo yolda![]()
![]()
999TL yehawk ne kadara geldi hocam ?
İnşallah gelir hocam başına bir şey gelmedenya benim hawk halen istanbulda bi ankaraya geliyor gibi oldu kargo firması da nerede bilmiyor firma amazona sor diyor hayırlısı bakalım
bedava a... , ne zamandı o indirim ?999TL ye
anlık oldu geçen hafta nası yolladılar sasırdımbedava a... , ne zamandı o indirim ?
dene şansını tablet bile alınmıyor artık o fiyataBen ödeme ekranındayım ve 13 bin gözüküyor. Alabilirim fakat satıcının puanı kafamı karıştırdı. Oldukça fazla olumsuz yorum mevcut. Ürün gelmez veya hasarlı gelirse iade ile pek uğraşmak istemiyorum. Alınır mı sizce?
techburada bilindik firma sorun olmazBen ödeme ekranındayım ve 13 bin gözüküyor. Alabilirim fakat satıcının puanı kafamı karıştırdı. Oldukça fazla olumsuz yorum mevcut. Ürün gelmez veya hasarlı gelirse iade ile pek uğraşmak istemiyorum. Alınır mı sizce?