Laptop İçin Mini Klavye Önerisi?

Berky0

80+
Reaksiyon skoru
1
Leptopum için mini klavye alacağım ama kararsızım manyetik mi mekanik mi alsam sesinin çok olmasını istemiyorum 75 olması daha iyi benim için
benim bulduklarım bunlar sizin başka önerileriniz var mı ?

bütçem max 2700 Tl

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Leptopum için mini klavye alacağım ama kararsızım manyetik mi mekanik mi alsam sesinin çok olmasını istemiyorum 75 olması daha iyi benim için
benim bulduklarım bunlar sizin başka önerileriniz var mı ?

bütçem max 2700 Tl

Hocam şunun tatlı bi sesi var youtubedan bakabilirsiniz https://www.akakce.com/klavye/en-uc...CK1sB6ELhiHFHmkEaRtS7s2pddwVxNMhoCbZ8QAvD_BwE
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden herkes rgb ışıklı mışıklı klavyeler tercih ediyordu. Millet ne ara bu lego gibi klavyeleri beğenmeye başladı anlayamadim.
Benim için ışıklı mışıklı rgb olayı 2017 2018 de bitti hocam ya. Ne kadar düz rgb siz tek renk o kadar iyi mümkünse gaming laptoplar falan hepsi ofis laptopu gibi görünsün kafasındayım. Yaşlandık heralde ondan mı acaba?

Millette benim tersime lian li fanlar lianli ekran, Ekranlı sıvı soğutmalar falan iyice kasa terörüne döndü olay :) Oturup kasayı izliyor millet heralde

Hocam şunun tatlı bi sesi var youtubedan bakabilirsiniz https://www.akakce.com/klavye/en-uc...CK1sB6ELhiHFHmkEaRtS7s2pddwVxNMhoCbZ8QAvD_BwE

Benim için ışıklı mışıklı rgb olayı 2017 2018 de bitti hocam ya. Ne kadar düz rgb siz tek renk o kadar iyi mümkünse gaming laptoplar falan hepsi ofis laptopu gibi görünsün kafasındayım. Yaşlandık heralde ondan mı acaba?

Millette benim tersime lian li fanlar lianli ekran, Ekranlı sıvı soğutmalar falan iyice kasa terörüne döndü olay :) Oturup kasayı izliyor millet heralde
Yaşlılıktan olabilir ama yeni nesilde ışıklı mışıklı tercih etmiyor birileri zevklerimizi değiştirdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,853
Son üye
quantaism
Geri