Gigabayte Aorus RX5700XT için termal ped ve macun önerisi

Bakım yapmamı önerdiler ağır oyunlar oynuyom o yüzden çok çabuk ısınıyor
Hocam gaza gelme hemen yaz geldiğinde kasa yan kapağını kapatmazsın olur biter. Bakımı yeniden yapnca aşırı bir düşüş görmeyeceksin. Hemen hemen aynı sonuçlar karşına çıkacak.

Ek bilgi:

Fanlar kırılabilir sökerken. Ek masraf çıkarır, başıma geldiği için söylüyorum ayrıca parça bulamazsın belki aliexpress işi bıraktı çünkü kısmen de olsa.

Hocam gaza gelme hemen yaz geldiğinde kasa yan kapağını kapatmazsın olur biter. Bakımı yeniden yapnca aşırı bir düşüş görmeyeceksin. Hemen hemen aynı sonuçlar karşına çıkacak.

Ek bilgi:

Fanlar kırılabilir sökerken. Ek masraf çıkarır, başıma geldiği için söylüyorum ayrıca parça bulamazsın belki aliexpress işi bıraktı çünkü kısmen de olsa.
Yan cam açık direk ve plaka çok ısınıyor pedleri inceledim çokta iyi değil açtım içini

Dün kartı verdim servise bakım için bugün alıcam sonuçları buraya atıcam
hocam 5700xt için hotspot 110 derecenin üstüne çıkmadığı sürece normal kabul edilir
genel olarak 5000 serisi kartlarda bir ısınma sorunu var zaten
bende 5700xt kullanıyorum %20 fan ile furmarkta 73 normal sıcaklık 106 hotspot görüyorum
yaklaşık 1.5 yıldır bu şekilde kullanıyorum hiçbir problem yok yakında satıp 9070 ve ya 9070xt alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence yaptığın masrafa deymezdi

hocam 5700xt için hotspot 110 derecenin üstüne çıkmadığı sürece normal kabul edilir
genel olarak 5000 serisi kartlarda bir ısınma sorunu var zaten
bende 5700xt kullanıyorum %20 fan ile furmarkta 73 normal sıcaklık 106 hotspot görüyorum
yaklaşık 1.5 yıldır bu şekilde kullanıyorum hiçbir problem yok yakında satıp 9070 ve ya 9070xt alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence yaptığın masrafa deymezdi
Ama içini açıp baktım pedleri çok şnce olmuştu kağıt gibi adamda söyledi video izliyorum ekran donuyordu sıcak çalışıyor diye arka plaka birde çok ısınıyordu evet 5700xt sıcak çalışırda bu baya sıcak çalışıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,238
Üyeler
193,304
Son üye
rambetiko
Geri