marduk883
80+
- Reaksiyon skoru
- 179
250 kupon var N11'de aynenha bir de kupon varfiyat 100tl daha düştü o zaman.
250 kupon var N11'de aynenha bir de kupon varfiyat 100tl daha düştü o zaman.
3-4 farklı n11 hesabından eşe dosta aldık 4890 liraya valla hocamherkese var mı ? ona göre konuya ekleyip başlıkta fiyatı düşüreceğim.
keşke kasam 360mm desteklese direkt çekerdim vallahi bir tanebu kadar ilginin üstüne öbür hafta 6500'ü falan görür, almak isteyen kaçırmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3-4 farklı n11 hesabından eşe dosta aldık 4890 liraya valla hocam
Galahad II Lite Performance 360'ımı bırakıp Sigma L36 Pro'ya geçtik, allah bozmasın 5-6 sene kullanırızkeşke kasam 360mm desteklese direkt çekerdim vallahi bir tane![]()
Bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan, techpowerup'da da top 10 kasadan biri, alacaksanız düşünebilirsinizGalahad II Lite Performance 360'ımı bırakıp Sigma L36 Pro'ya geçtik, allah bozmasın 5-6 sene kullanırız240'lığı da var bu arada, tabi ben olsam Montech X5 kasa alıp 360'lığını alırdım.
Konuşmak için konuşuyorlarSürekli düşüyorsa konusunu açmayalım mıforumda araştırdım konusunu açanı görmedim açayım dedim. Gidip soğutucuna noctua fan takmadıysan sessiz olan bir sıvı soğutucu bulamazsın zaten %75-%100 yüklerde konuda da belirtmiştim
Montech kasalar fiyatına göre çok iyidir, Lian Li almasam Montech alacaktım ben.Galahad II Lite Performance 360'ımı bırakıp Sigma L36 Pro'ya geçtik, allah bozmasın 5-6 sene kullanırız240'lığı da var bu arada, tabi ben olsam Montech X5 kasa alıp 360'lığını alırdım.
Bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan, techpowerup'da da top 10 kasadan biri, alacaksanız düşünebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
performansa değil genelde görüntüye baktığı için gelmiyor böyle modeller underrated kalıyor tr'dePhanteks te öyle sanırım artık TR ye adam akıllı stok gelmiyor.
ben thermaltake'in retro TG'lerini bekliyorum 8-9K bandının üstüne çıkmadığı süreceXT pro ultra modeli vardı mesela 3.5-4k arasına rakipsizdi sessiz ve 14cm idi fanlar![]()
Rezalet bir kasa. Techpowerup incelemesine biraz detaylı bakarsanız soğutma performansının iyi olmasının tek olayı 140mm fanlarının neredeyse boşta bile aşırı yüksek rpm de çalışıyor olması.Galahad II Lite Performance 360'ımı bırakıp Sigma L36 Pro'ya geçtik, allah bozmasın 5-6 sene kullanırız240'lığı da var bu arada, tabi ben olsam Montech X5 kasa alıp 360'lığını alırdım.
Bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan, techpowerup'da da top 10 kasadan biri, alacaksanız düşünebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Görmemiştim bilgilendirme için teşekkürler, sesli kullanım istemeyenler almasın o halde, yine de soğutma performansı açısından top 10'a girmesi beni etkiledi (Fiyatına göre)Rezalet bir kasa. Techpowerup incelemesine biraz detaylı bakarsanız soğutma performansının iyi olmasının tek olayı 140mm fanlarının neredeyse boşta bile aşırı yüksek rpm de çalışıyor olması.
Conclusion kısmında zaten + ve - lere bakarsan - kısmının çok çok daha ağır bastığını görürsün, alınacak bir kasa değil.
![]()
Montech X5 Review
Montech is expanding their X-series case lineup with the X5, which aims to provide a modern design while priced to appeal to the budget-minded crowd. The X5 is equipped with four ARGB fans, three of which are of the 140 mm variety, making it worthy of a closer look.www.techpowerup.com