❌İndirim Bitti! Ocypus Sigma L36 PRO 360MM - 4890 TL (EKRANLI) (FİYAT DAHA DÜŞTÜ 2x)

bu kadar ilginin üstüne öbür hafta 6500'ü falan görür, almak isteyen kaçırmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herkese var mı ? ona göre konuya ekleyip başlıkta fiyatı düşüreceğim.
3-4 farklı n11 hesabından eşe dosta aldık 4890 liraya valla hocam

bu kadar ilginin üstüne öbür hafta 6500'ü falan görür, almak isteyen kaçırmasın

3-4 farklı n11 hesabından eşe dosta aldık 4890 liraya valla hocam
keşke kasam 360mm desteklese direkt çekerdim vallahi bir tane :D

keşke kasam 360mm desteklese direkt çekerdim vallahi bir tane :D
Galahad II Lite Performance 360'ımı bırakıp Sigma L36 Pro'ya geçtik, allah bozmasın 5-6 sene kullanırız :D 240'lığı da var bu arada, tabi ben olsam Montech X5 kasa alıp 360'lığını alırdım.

Galahad II Lite Performance 360'ımı bırakıp Sigma L36 Pro'ya geçtik, allah bozmasın 5-6 sene kullanırız :D 240'lığı da var bu arada, tabi ben olsam Montech X5 kasa alıp 360'lığını alırdım.
Bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan, techpowerup'da da top 10 kasadan biri, alacaksanız düşünebilirsiniz
1777573804969.webp

Sürekli düşüyorsa konusunu açmayalım mı :D forumda araştırdım konusunu açanı görmedim açayım dedim. Gidip soğutucuna noctua fan takmadıysan sessiz olan bir sıvı soğutucu bulamazsın zaten %75-%100 yüklerde konuda da belirtmiştim
Konuşmak için konuşuyorlar :D 5060 Ti 27.000'e düştü diye konu açanlara laf etmezler ama :D

Bu fiyata alınabilecek en iyi kasalardan, techpowerup'da da top 10 kasadan biri, alacaksanız düşünebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Montech kasalar fiyatına göre çok iyidir, Lian Li almasam Montech alacaktım ben.

Phanteks te öyle sanırım artık TR ye adam akıllı stok gelmiyor.
performansa değil genelde görüntüye baktığı için gelmiyor böyle modeller underrated kalıyor tr'de

performansa değil genelde görüntüye baktığı için gelmiyor böyle modeller underrated kalıyor tr'de
XT pro ultra modeli vardı mesela 3.5-4k arasına rakipsizdi sessiz ve 14cm idi fanlar :D

XT pro ultra modeli vardı mesela 3.5-4k arasına rakipsizdi sessiz ve 14cm idi fanlar :D
ben thermaltake'in retro TG'lerini bekliyorum 8-9K bandının üstüne çıkmadığı sürece :D çok hoş
1777575138940.webp

Alıntıyı görüntüle
Rezalet bir kasa. Techpowerup incelemesine biraz detaylı bakarsanız soğutma performansının iyi olmasının tek olayı 140mm fanlarının neredeyse boşta bile aşırı yüksek rpm de çalışıyor olması.

Conclusion kısmında zaten + ve - lere bakarsan - kısmının çok çok daha ağır bastığını görürsün, alınacak bir kasa değil.

Rezalet bir kasa. Techpowerup incelemesine biraz detaylı bakarsanız soğutma performansının iyi olmasının tek olayı 140mm fanlarının neredeyse boşta bile aşırı yüksek rpm de çalışıyor olması.

Conclusion kısmında zaten + ve - lere bakarsan - kısmının çok çok daha ağır bastığını görürsün, alınacak bir kasa değil.

Görmemiştim bilgilendirme için teşekkürler, sesli kullanım istemeyenler almasın o halde, yine de soğutma performansı açısından top 10'a girmesi beni etkiledi (Fiyatına göre)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri