Yardım Ekranıma sürekli şekilde gliçlenme şeklinde çizgiler çıkıyo

Reaksiyon skoru
48
Merhaba her hangi bir ekran görüntüsü alamadan sürekli şekilde oyun oynamam ya da oynamamam fark etmeksizin sürekli şekilde çizikler şekilkinde ekran bozlmaları oluyor videola3r minik droplar yiyiuo dc kullanırken sürekli uygulama donuyo ve ekranlkar gidiyo cs2 falkan oynarken özellikle ekran çok hızlı gliçleniyor ilgilenen birileri varsa hızlı işekilde bana döüş sağlayabilirmi haybuki 1 hafta önce format attım

özelliklerim
Anakart : Asrock B450m-hdv R4.0
İşlemic : AMD rayzen 5 5600X (5700X3d var elimde ama buna takınca çalışmıyo)
Ekran kartı : ZOTAC Gaming 4060 Tİ 16GB
Depolama : 1TB Samsung 970 evo plus m2 ssd 3500/3000
2TB SanDisk SSDPLUS sata ssd 500/450
Ram : Lexar Thor 3200MHZ CL16 16X2 32GB

monitörler :
1. Asus tuf 180HZ 1080P 27" modelini hatırlamıyorum
2. MSI pro MP220 100hz 1080P 21"

DDU ile ekran kartı sürücünü silip tekrar kurdun mu? Ekran bağlantı kablosunu değiştirmeyi denedin mi ve Ekran kartında taktığın yuvalardan farklı bir yuvaya takmayı denedin mi?

DDU ile ekran kartı sürücünü silip tekrar kurdun mu? Ekran bağlantı kablosunu değiştirmeyi denedin mi ve Ekran kartında taktığın yuvalardan farklı bir yuvaya takmayı denedin mi?
ddu ile sürücüleri sildim sonra formatladım olayu başladığında aynısını gene yaptım, hdmı'yı denedim aynı şşey devam etti farklı yuvalara takmayı denedim sorun aynı şekilde devam ediyto

Bir de DisplayPort kablosu ile deneme imkanın var mı?

Benzer sorunu yaşadım. Çok şey denedim ama nasıl düzelteceğimi bulamadım maalesef. Galiba apartmanın elektrik sistemi ile alakalı diyip geçtim ben de. Arada hala oluyor.

Geri