Hangi Arabayı Almalıyız

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay önce araba almayı planlıyorduk ama nasip olmadı başka bir yatırım yaptık şuan D segment bir Suv arıyoruz Max bütçemiz 4.000.000tl aklımızda 3 model var

1.-) Skoda Kodiaq Sportline 1.5 tsi 150hp
4.100.000tl

2.-) Woswagen Tayron R-line 1.5 tsi 150hp
3.700.000tl

3.-) Chery Tiggo 8 Prestige 1.6 Tgdi 147hp
2.700.000tl

-EKSİKLER-

1-) Skoda
Koltuk masajı , Koltuk Soğutma , 7 kişilik Koltuk , 360 Kamera , Entegre Harita , Arka Kapılar Sert Plastik

2-) Woswagen
Arka Koltuk Isıtma , 7 kişilik Koltuk , 360 Kamera
Arka Kapılar Sert Plastik , Hedap

3-) Chery
Arabada Eksik Yok Sadece Entegre harita ve hedap yok ama onun dışında soğutma masaj ısıtma 540 derece kamera 7 kişilik koltuk fln var ama Almanlara göre 1.500.000tl nerdeyse daha ucuz ama işte Chery (🇨🇳)

Sizce hangisi alınmalı kodiaq kullanan varsa acaba bayi opsiyon olarak satıyor mu bu eksikleri araçların fotaraflı ilanlarını da bırakıyorum arabadan anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏

Kodiaq

Woswagen

Chery

(REKLAM)

e-tsi ve mhev den uzak dur olumsuz yorumları fazla 48v alternatör sorunları var chery çinli olduğu için dikkatli yaklaşmak gerek hava yastığı açmama direksiyon kopması gibi kazalar mevcut

Alternatörde:

• Ünitenin aşırı yüklenmesi sonucunda mekanik veya elektriksel arızalar.
  • Alternatör kayışının gevşemesi veya kopması.
  • Ünitenin bağlantılarında yaşanan oksitlenme veya temas sorunları.
Bu arızalar sonucunda:

• Hem 48V hem de 12V sistemler beslenemiyor ve aracın elektrik sistemi devre dışı kalıyor.
  • Araç çalışmıyor veya hareket halindeyken aniden duruyor.
  • Gösterge panelinde "Hata: 48V beslemesi" uyarısı çıkıyor.

bazı yorumlarda garanti dışı bırakıldığını gördüm alternatör sorununun cebinden 150k civarı para verip yaptırmak zorunda kalıyorsun

e-tsi ve mhev den uzak dur olumsuz yorumları fazla 48v alternatör sorunları var chery çinli olduğu için dikkatli yaklaşmak gerek hava yastığı açmama direksiyon kopması gibi kazalar mevcut

Alternatörde:

• Ünitenin aşırı yüklenmesi sonucunda mekanik veya elektriksel arızalar.
  • Alternatör kayışının gevşemesi veya kopması.
  • Ünitenin bağlantılarında yaşanan oksitlenme veya temas sorunları.
Bu arızalar sonucunda:

• Hem 48V hem de 12V sistemler beslenemiyor ve aracın elektrik sistemi devre dışı kalıyor.
  • Araç çalışmıyor veya hareket halindeyken aniden duruyor.
  • Gösterge panelinde "Hata: 48V beslemesi" uyarısı çıkıyor.

bazı yorumlarda garanti dışı bırakıldığını gördüm alternatör sorununun cebinden 150k civarı para verip yaptırmak zorunda kalıyorsun
Valla bende duydum hocam o sorunları + yeni WW gurubunda deri kalitesi çok kötü diye yorumlar da okudum ama yani başka araç yok hangi araca baksam bi sorunu var sizce nasıl bişey alına bilir bu fiyatlara

Arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay önce araba almayı planlıyorduk ama nasip olmadı başka bir yatırım yaptık şuan D segment bir Suv arıyoruz Max bütçemiz 4.000.000tl aklımızda 3 model var

1.-) Skoda Kodiaq Sportline 1.5 tsi 150hp
4.100.000tl

2.-) Woswagen Tayron R-line 1.5 tsi 150hp
3.700.000tl

3.-) Chery Tiggo 8 Prestige 1.6 Tgdi 147hp
2.700.000tl

-EKSİKLER-

1-) Skoda
Koltuk masajı , Koltuk Soğutma , 7 kişilik Koltuk , 360 Kamera , Entegre Harita , Arka Kapılar Sert Plastik

2-) Woswagen
Arka Koltuk Isıtma , 7 kişilik Koltuk , 360 Kamera
Arka Kapılar Sert Plastik , Hedap

3-) Chery
Arabada Eksik Yok Sadece Entegre harita ve hedap yok ama onun dışında soğutma masaj ısıtma 540 derece kamera 7 kişilik koltuk fln var ama Almanlara göre 1.500.000tl nerdeyse daha ucuz ama işte Chery (🇨🇳)

Sizce hangisi alınmalı kodiaq kullanan varsa acaba bayi opsiyon olarak satıyor mu bu eksikleri araçların fotaraflı ilanlarını da bırakıyorum arabadan anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏

Kodiaq

Woswagen

Chery

(REKLAM)
Kendini ww ile kısıtlama birçok suv var bu tarz düşünülebilir. Benim almamanı söyleyeceğim tek araba cherydir. Motor bozulsun yaptırılır arka akslar vs paslansın 0 arabada ona bile tamam ama tek bir canın var ona sahip çık hocam.

tiggo iyidir ya büyük araç konforlu birde

yıl önemli mi en fazla kaç yaşında araç arıyorsunuz?
Hocam sıfır ayarında veya sıfır bakıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendini ww ile kısıtlama birçok suv var bu tarz düşünülebilir. Benim almamanı söyleyeceğim tek araba cherydir. Motor bozulsun yaptırılır arka akslar vs paslansın 0 arabada ona bile tamam ama tek bir canın var ona sahip çık hocam.
Benim de endişem o hocam ama işte airbag açmayan bir çok marka var ama Chery ama donanım olarak çok göz boyuyor

tiggo iyidir ya büyük araç konforlu birde
Evet geniş ve teknolojik bi araç ama
Paslanma airbag açmama zincir kırma kronikleri var gibi

Hocam sıfır ayarında veya sıfır bakıyoruz

Benim de endişem o hocam ama işte airbag açmayan bir çok marka var ama Chery ama donanım olarak çok göz boyuyor

Evet geniş ve teknolojik bi araç ama
Paslanma airbag açmama zincir kırma kronikleri var gibi
temiz kullanırsan aşırıya kaçmazsan yapmaz çok müşterim geliyor tanıdıklar var araba 80de hiçbirşeyi yok (bakımlarını zamanında yaptırırsan)

biliyorum çok klişe gelecek ama tucson harici doğru dürüst suv yok her birinin bir problemi var DİĞERLERİNE KIYASLA en az problemli araç tucson veya toyota rav4 falan alacan ve şunu kesinlikle söyleyeyim chery'i aklının ucundan bile geçirme

biliyorum çok klişe gelecek ama tucson harici doğru dürüst suv yok her birinin bir problemi var DİĞERLERİNE KIYASLA en az problemli araç tucson veya toyota rav4 falan alacan ve şunu kesinlikle söyleyeyim chery'i aklının ucundan bile geçirme
tucson ile aynı altyapıyı kullanan sportage da var bu arada bakılabilir.

Maşşalah hocam Buda salon salomenje 😅
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...elvio-suv-2.0-t-competizione-1311163463/detay
satışı biraz zor 3 yaşında ama zf8 sorunsuz şanzıman var 4*4 280bg biraz serttir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,679
Üyeler
193,468
Son üye
Bratva
Geri