mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 885
başları benimyamyam bunlar
başları benimyamyam bunlar
1 tl ye veriyorlaro kulaklık bence çokta kaliteli olmayacak yani internet kafe kulaklığı olur olsada
bu internet kafe kulaklığı geçen gittim aynen bundan vardıBu Ürün Çıkarsa Kaliteli Aslında .
harbiden ama yani çok bişey beklemeyin söyliyeyim1 tl ye veriyorlarböyle düşünmeye gerek varmı
Hocam cihazınız neydi acaba PC/telefon muDaha önce başardım bugünde başarırım diye düşünüyorum
1 TL + Kargo Parası , Bu Ekonomide Böyle Bir Fırsatı Kaçıranda Ne Bilimbu internet kafe kulaklığı geçen gittim aynen bundan vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
harbiden ama yani çok bişey beklemeyin söyliyeyim
Knk siz nerden biliyonuz ve nasıl alcaz bunu siteye girincwmi gözükcek
valla ihtiyacım yok ama denerim şansımı alabilirsem birine hediye edebilirim ihtiyacı olana ama1 TL + Kargo Parası , Bu Ekonomide Böyle Bir Fırsatı Kaçıranda Ne Bilim![]()
internette paylaşıyorlar ordan alıp koyuyorlarKnk siz nerden biliyonuz ve nasıl alcaz bunu siteye girincwmi gözükcek
bu firsati ben de yakalamistim, bir de Gamepower bane mouseu da ayni fiyattan almistim. Keske bu sefer mouse, kulaklik disinda bir sey verselerDaha önce başardım bugünde başarırım diye düşünüyorum
İnstadan Önüme Düştü " influencer " İdi Galiba .Knk siz nerden biliyonuz ve nasıl alcaz bunu siteye girincwmi gözükcek
Knk instadan düştüde nasıl alcazİnstadan Önüme Düştü " influencer " İdi Galiba .
Ürün araştırılır
Tahminler yapılır
indirim beklenir
5-10 dk öncesinde site çöker
girebilenler alır
alamayanlar firmaya laf eder
sahibindene koyanlara ve birden fazla alanlara laf atılır
kapanış
Umarım ihtiyacı olanlar alır
Kimse yalan söylemesin belki aramızda 4-5 kişi vardır kulaklığa ihtiyacı olan, onlar da satın alıp sahibindene koyup upgrade ederler muhtemelen, Gamepower yerine daha iyi bir markaya veya modele geçmek için. He dürüst olayim ben de 1 tane alıp koyarımÜrün araştırılır
Tahminler yapılır
indirim beklenir
5-10 dk öncesinde site çöker
girebilenler alır
alamayanlar firmaya laf eder
sahibindene koyanlara ve birden fazla alanlara laf atılır
kapanış
Umarım ihtiyacı olanlar alır