Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,541
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming Gecesi Varya Büyük İhtimallen Saat 1'de Ürünü Sürecekler .Knk instadan düştüde nasıl alcaz
Gaming Gecesi Varya Büyük İhtimallen Saat 1'de Ürünü Sürecekler .Knk instadan düştüde nasıl alcaz
Telefondan almıştımHocam cihazınız neydi acaba PC/telefon mu
+1 Benim İhtiyacım Var Kafa Bandım KırıldıKimse yalan söylemesin belki aramızda 4-5 kişi vardır kulaklığa ihtiyacı olan, onlar da satın alıp sahibindene koyup upgrade ederler muhtemelen. He dürüst olayim ben de 1 tane alıp koyarımO da başarabilirsem tabii.
Knk o 10 da değilmiGaming Gecesi Varya Büyük İhtimallen Saat 1'de Ürünü Sürecekler .
At Kadar 500 Adet Yazıyor Hocam Öyle Yapmazlar BenceStok max 10dur
Evet Gaming Gecesi Saati Belli Ama Ürünü Saat Gece 1'de Satışa Sunacaklar Gaming Gecesi Üzerinden .Knk o 10 da değilmi
Beyler Bant Daraltması Filan Diyonuzda Siteye Binlerce Kişi Akın Ediyor Sunucular Ne Yapsın Bu Konudabant daralmasını kökümüze kadar hissedicez.
gecen sefer stoklari saat basina gore ayirip oyle satmislardi sanki, bu sefer ayni saate tum stoklari mi koyacaklar acabaAt Kadar 500 Adet Yazıyor Hocam Öyle Yapmazlar Bence![]()
Knk teşekkürler 60 k var sistem toplicam her şey dahil ama indirim bekliyom sence gelirmi ram indirimi varken alamadım para yeni geldiEvet Gaming Gecesi Saati Belli Ama Ürünü Saat Gece 1'de Satışa Sunacaklar Gaming Gecesi Üzerinden .
Gece 01:00'da Gaming Gecesi Üzerinde Stoğa Girecek Büyük İhtimallen .saat 1 demi olacak 22 demi?