Pepsi Çilek ve Krema Aromalı Kola Hakkında Görüşlerim. Bence Bi Deneyin.

Ben malım litrelik aldim yarim cay bardagi icdim ve doktum kalanaini tadi gercekten cok kotuydu surup gibi ve iceriginide buraya ekliyorum kararı siz verin camasir suyu gibi birsey

Su,

Karbondioksit,

Amonyum Sülfit Karamel,

Aroma vericiler,

Fosforik asit,

Aspartam,

Asesülfam Potasyum,

Sukraloz,

Trisodyum Sitrat,

Potasyum Sorbat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nerde satılıyor hocam bunlar nerde bulabilirim
Bimde var 29 tl

Az önce denedim. Pepsi Sıfır Şeker'in olduğu yerde bunu tercih etmem. Tadını şuruba ve ilaca benzeten arkadaşlar haklı ama çileğin kullanıldığı bir içecekde çok da farklı bir aroma olamaz zaten. Çilek yerine turunçgiller ya da tadı turunçgilleri andıran egzotik meyveler kullanılsaydı çok başarılı bir ürün olabilirdi. Onun dışında çilek, muz, kavun, karpuz, üzüm gibi meyvelerin kullanılması içeceğin hitap ettiği çemberi daraltıyor.

Az önce denedim. Pepsi Sıfır Şeker'in olduğu yerde bunu tercih etmem. Tadını şuruba ve ilaca benzeten arkadaşlar haklı ama çileğin kullanıldığı bir içecekde çok da farklı bir aroma olamaz zaten. Çilek yerine turunçgiller ya da tadı turunçgilleri andıran egzotik meyveler kullanılsaydı çok başarılı bir ürün olabilirdi. Onun dışında çilek, muz, kavun, karpuz, üzüm gibi meyvelerin kullanılması içeceğin hitap ettiği çemberi daraltıyor.
Litreliğinin iki versiyonunu da denemiştim, beni pek tutmadı.

Benim gönlüm hala sende.....:peeposad2:

1777666327788.webp

bugün denedim de 5-6 yudumdan sonra baydı beğenmedim

Geri