bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 846
site hepimizde çökecekse bu kulaklıklara kim çökecekRefleksler Güçlü Olsa Bile Site Güçsüz Kalacaktır![]()
site hepimizde çökecekse bu kulaklıklara kim çökecekRefleksler Güçlü Olsa Bile Site Güçsüz Kalacaktır![]()
Hocam alabilirseniz eğer bana verebilirseniz çok iyi olur.ben alırsam ihtiyacı olan birine veririm kablosuz olsa belki kullanırdım en son yaptıklarında siteye girmeyi bile denemedim
eskiden ihtiyacımız vardı aldık şimdi ihtiyacı olanlar alsın isterim bu tip kampanyalarda tabi isteyen alır ben esprisindeyim
2022 yılında James Donkey 711 50 TL ve magnus v2 1 TL'ye alabilmişim ikisini de kullanmıştım magnus baya iyiydi
site hepimizde çökecekse bu kulaklıklara kim çökecek
hadi bakalımİnşallah hocam kendime değil engelli abime alyom hepsini hayalindeki sistemi kendi çapımda toplamaya çalışıyom işte![]()
harbiden nolcak
Hahahahahahah
Bilmiyorum , En Kötü Satmazlarhadi bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
harbiden nolcak
Biri beleş ürün mü dedi ?
bunu cocuga degil babasina vermek lazim, babasina verilirse de konuyu yanlis anlayip ayakustu kullanmaya kalkarsa :0Bunu Dağıtırsan Daha Makbüle Geçer![]()
bunu cocuga degil babasina vermek lazim, babasina verilirse de konuyu yanlis anlayip ayakustu kullanmaya kalkarsa :0
profil fotoğrafı yorum uyumu asydvfbasasdyvbhasdasdBiri beleş ürün mü dedi ?
Biri beleş ürün mü dedi ?