Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,541
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet .hesap başına 1 adet mi alabiliyoruz ?
Evet .hesap başına 1 adet mi alabiliyoruz ?
stok sınırı yokhesap başına 1 adet mi alabiliyoruz ?
500 Adet Stok Sınırstok sınırı yok
oda var ama bence hangi bot olursa olsun 500 adet çekemez bende de bot var çünkü bot çalışmazsa yrr yedim500 Adet Stok Sınır![]()
chatgpt bot yapımıoda var ama bence hangi bot olursa olsun 500 adet çekemez bende de bot var çünkü bot çalışmazsa yrr yedim
yazılım mühendisi 3.sınıf terkim kral 3 e kadar ne durdurdu deme 6 saatte yazdım trendyolda çalışıyor ama İncehesap ta ilk kez denicem , 1 stok alıcam içiniz rahat olsun kul hakkı yemicem kısacachatgpt bot yapımı
buysa sıkıntı çıkarırım bana 1600 lük diyip 1599tl lik kulaklık kabul EDİLEMEZAlıntıyı görüntüle
Ürün Büyük İhtimallen Bu Olacak Gibi " Çok Satıyor " Kategorisinde 1600 TL Sınırı İçinde 80 - %90 İhtimallen Bu Ürün Çıkacak Bence .
Bu Ürün Çıkarsa Hediye Edeceksin O Zamanbuysa sıkıntı çıkarırım bana 1600 lük diyip 1599tl lik kulaklık kabul EDİLEMEZ![]()
yok şikayet edeccem 1tl değerli booluuumBu Ürün Çıkarsa Hediye Edeceksin O Zaman![]()
1 TL > 1 TL Maliyeti Değil Miyok şikayet edeccem 1tl değerli booluuum
,
Hocam Doğru Ürünse Direkt Alışveriş Ekranında Düzelir Düşüncesindeyim .
Doğru Ürün Olduğu Halde Sayfa Yenilemede Fayda Var tabii ki Ama Bu Seni Satın Alımdan Uzaklaştırabilir .
Önceki 1tllik üründen okuduğum kadarıyla(tam emin değilim) sepetteki ürün güncellenmiyor ayrı bir ürün açıp ayrıca sepete ekletiyorlar site zaten çökecek diğer ürünü sepetten çıkarmakla uğraşmak zaman kaybettirir ben sepeti boşaltıp o şekilde alacağım.sepette ekliyken sayfa yeniliyince 1 tl oluyomu yoksa 1tl iken sepetemi atmak gerekiyor onu çözemedim
İtopya Kürdan Bile Satmaz " 1 TL'ye "@itopya.com bak adamlar 1 liraya kulaklık gönderecek, sen de bizim 6 kuruşluk B580'leri gönderiver seriden.