Hangi Arabayı Almalıyız

biliyorum çok klişe gelecek ama tucson harici doğru dürüst suv yok her birinin bir problemi var DİĞERLERİNE KIYASLA en az problemli araç tucson veya toyota rav4 falan alacan ve şunu kesinlikle söyleyeyim chery'i aklının ucundan bile geçirme
tucson ile aynı altyapıyı kullanan sportage da var bu arada bakılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...elvio-suv-2.0-t-competizione-1311163463/detay
satışı biraz zor 3 yaşında ama zf8 sorunsuz şanzıman var 4*4 280bg biraz serttir
Hocam tucson santa fe ve Kia sorento nasıl aralarından hangisi sizce santa fe çok geniş ferah teknolojik ama cam tavan düzeni hoşuma gitmedi pek ve koltuk masajı yok galiba

Arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay önce araba almayı planlıyorduk ama nasip olmadı başka bir yatırım yaptık şuan D segment bir Suv arıyoruz Max bütçemiz 4.000.000tl aklımızda 3 model var

1.-) Skoda Kodiaq Sportline 1.5 tsi 150hp
4.100.000tl

2.-) Woswagen Tayron R-line 1.5 tsi 150hp
3.700.000tl

3.-) Chery Tiggo 8 Prestige 1.6 Tgdi 147hp
2.700.000tl

-EKSİKLER-

1-) Skoda
Koltuk masajı , Koltuk Soğutma , 7 kişilik Koltuk , 360 Kamera , Entegre Harita , Arka Kapılar Sert Plastik

2-) Woswagen
Arka Koltuk Isıtma , 7 kişilik Koltuk , 360 Kamera
Arka Kapılar Sert Plastik , Hedap

3-) Chery
Arabada Eksik Yok Sadece Entegre harita ve hedap yok ama onun dışında soğutma masaj ısıtma 540 derece kamera 7 kişilik koltuk fln var ama Almanlara göre 1.500.000tl nerdeyse daha ucuz ama işte Chery (🇨🇳)

Sizce hangisi alınmalı kodiaq kullanan varsa acaba bayi opsiyon olarak satıyor mu bu eksikleri araçların fotaraflı ilanlarını da bırakıyorum arabadan anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏

Kodiaq

Woswagen

Chery

(REKLAM)
yorumları okumadım uzun menzil elektrikli araç bakmayı düşündünüzmü acaba

bende 2-2.4 m arası bi suv bakıyorum ama bulamadım bi türlü.

Hocam tucson santa fe ve Kia sorento nasıl aralarından hangisi sizce santa fe çok geniş ferah teknolojik ama cam tavan düzeni hoşuma gitmedi pek ve koltuk masajı yok galiba
Kia sorento derim ama yıl olarak 2023 gördüm sizin fiyat bandında santa fe 2024 varken şahsen bakmazdım iki araçta da masaj özelliği yok maalesef.

Nissan Xtrail var onlara da dikkat et 1.5 dig-T motorlar geçen yıl çağırılmış sorunlu motorlar 2025 de çözmüşler deniyor ama muamma nissan cvt ler sorunlu toyota ve honda ya nazaran

Şu fiyata 320 çekerim 1 an düşünmem ama tabii karar sizlerin

Güvenli liman japon crv forester rav4 aralarında tiggo daha mantıklı 48v sorunu var diğerlerinin. Omoda tiggo 8 pro kullandım bir sıkıntı çıkarmadı ama kaza yapmamıştım.

Şu fiyata 320 çekerim 1 an düşünmem ama tabii karar sizlerin
Aklımdaki araba hep 2.0tsi cupra formentor du ama aile arabası olacağı için o seçenek red edildi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-honda-honda-cr-v-2023-1313752453/detay

içi rakiplerine göre demode ama cvt ve 2.0 sanayiye uğratmaz. birasz sert araçtır.
Hocam Japonlar bana biraz özeliksiz geliyor ya bide yalıtım zayıf diye duymuştum Japonlarda

Kia sorento derim ama yıl olarak 2023 gördüm sizin fiyat bandında santa fe 2024 varken şahsen bakmazdım iki araçta da masaj özelliği yok maalesef.
Evet ama santa fe gerçekten aradığımız herşeyi karşılıyor masaj harici

Aklımdaki araba hep 2.0tsi cupra formentor du ama aile arabası olacağı için o seçenek red edildi

Hocam Japonlar bana biraz özeliksiz geliyor ya bide yalıtım zayıf diye duymuştum Japonlarda

Evet ama santa fe gerçekten aradığımız herşeyi karşılıyor masaj harici
Cupra formentor 1.5 aldım 2023 de yaklaşık 6 ay sonra arabayı sattım hayatımda bu kadar güzel dizayn edilmiş ama sürüş olarakta bu kadar sert ve karşılığında performans vermeyen bir araba görmedim. Sattıktan sonra 2025 320 aldım keyifle biniyorum 2.0 vzleri bilmiyorum belki o güce o sertlik iyi gider ama normal formentorları o ıslak çift kavrama şanzımanlarını asla tavsiye etmem

Cupra formentor 1.5 aldım 2023 de yaklaşık 6 ay sonra arabayı sattım hayatımda bu kadar güzel dizayn edilmiş ama sürüş olarakta bu kadar sert ve karşılığında performans vermeyen bir araba görmedim. Sattıktan sonra 2025 320 aldım keyifle biniyorum 2.0 vzleri bilmiyorum belki o güce o sertlik iyi gider ama normal formentorları o ıslak çift kavrama şanzımanlarını asla tavsiye etmem
Ben 2.0 tsi ile 1-2 saat yolculuk yaptım hocam onda aracın sertlik yumuşaklık ayarı yapılıyor du ama araba 310hp gaza oturunca sanki uçak oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,889
Üyeler
193,831
Son üye
emi1
Geri