öncelikle sakin oluyorsunSİTE SAUNDA ODEMEÇPHP BÖLUMUNE GIREBILEN VARMI siteyı suandan çökertmısler galıba
öncelikle sakin oluyorsunSİTE SAUNDA ODEMEÇPHP BÖLUMUNE GIREBILEN VARMI siteyı suandan çökertmısler galıba
Zaten ödeme kısmı çöküyorSİTE SAUNDA ODEMEÇPHP BÖLUMUNE GIREBILEN VARMI siteyı suandan çökertmısler galıba
Sizin İnternet GG HocamSİTE SAUNDA ODEMEÇPHP BÖLUMUNE GIREBILEN VARMI siteyı suandan çökertmısler galıba
Yok ya ben yurtiçi kargo ile aldımbide kutusunu açmamış kargo poşetini bile çıkarmamış kaç yetimin haakkı var o ptt poşetinin içinde
Alıştırma yaptın say hocamyaw 2 saattir siteyi yeniliom saatim 1 saat öndeymiş srgsaegfdfthsregtf
alabildiği kadar alıp konu dışına ticaret konusu açacak, şimdiden tahmin ediyorumÜşenmedim Python ile bot yazdım hazırda bekliyor yiyorsa benden önce alın![]()
Sizin İnternet GG Hocinternette sıkıntı yokkart bıle kaydedılemıyor suan masterpass uzerınden
Hocam Botu paylaşmayı düşündüm de kul hakkı olur İhtiyacı olanlarda var kim daha çok emek veriyorsa onlar alsın dedim kul hakkı yiyememTabi biz yazılım bilmiyoruz diye bizi küçük görüyorsun. Kenara çekilip ağlayacağım beni yalnız bırakın.
Mehmet Sana Yokalabildiği kadar alıp konu dışına ticaret konusu açacak, şimdiden tahmin ediyorum![]()
chatgpt bile bu tarz python botları yazabiliyor, sadece doğru direktifleri vermek ve doğru düzenlemeleri yapmak kalıyor geriye. bir yazılımcının botu kadar mükemmel olmaz ama iş görür. ben yapardım fakat pc patatesTabi biz yazılım bilmiyoruz diye bizi küçük görüyorsun. Kenara çekilip ağlayacağım beni yalnız bırakın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
SİTE SAUNDA ODEMEÇPHP BÖLUMUNE GIREBILEN VARMI siteyı suandan çökertmısler galıba