Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 413
.dfsrg
sen de benim gibi indirim bitince sepet tutarı değişenlerdensin sanıyorum
hafta içi gelir agamkulaklık alamadığım gibi paramdanda oldum 60tlmi çektiler siparişler boş
Söz konusu 2 kuruşluk şey değil imkanı olan var olmayan var bende kardeşime alacaktım daha bugün bozuldu kulaklığı şuan maddi gücümde yok bunu gördüm yarım saat f5 attım ama alamadım kardeşimde üzüldü bende ee şimdi yarın sarı siteye 1000 tl kar için koyacaklar büyük godamanlar stok yapıp böyle şeyler yapınca küfreden millet kendisi de aynı şeyleri yapıyorİki kuruşluk şey için böyle bir beddua etmeye gerek var mı ?
ödenen tutarıda değiştir
iptal varmı ?
Kral biz de kime denk gelecek diyorduk sende patlamış hahaha
Gecenin 1 inde pusuyon ama : DGAMWPOWER KULAKLIK NE LA KULAGINIZDA PATLAR FALAN IYI KI ALAMADIK COP USTU COPBEN OYLE KALİTESİZ ŞEYLER TAKMAM KULAGIMA SATMAM BILE
beleş kulaklık 2 tane daha kulağım olsa onlarada takarımGAMWPOWER KULAKLIK NE LA KULAGINIZDA PATLAR FALAN IYI KI ALAMADIK COP USTU COPBEN OYLE KALİTESİZ ŞEYLER TAKMAM KULAGIMA SATMAM BILE
bulursan haber ver. güzel tiyatro çevirdiler ne hikmetse stok bitince site açılıp normale döndü.incehesaba nereden kötü yorum yazabiliriz
6 yıldır aynı kulaklık kullanıyorum derisi söküldü mikrofon bozuk alabildim çok şükürNe kadar çok mesaj olmuş. İhtiyacı olanlar alabilmiştir umarım. İhtiyacı olmayanlar eğer birine hediye etmez, fırsatçılık yapmaya çalışırsa sahibinden ilan linkini buraya atın ifşalayın. İhtiyacı olan bir arkadaş vardı. Mesajları okurken görmüştüm kulaklığının padleri yoktu ona gönderin.