❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Ne kadar çok mesaj olmuş. İhtiyacı olanlar alabilmiştir umarım. İhtiyacı olmayanlar eğer birine hediye etmez, fırsatçılık yapmaya çalışırsa sahibinden ilan linkini buraya atın ifşalayın. İhtiyacı olan bir arkadaş vardı. Mesajları okurken görmüştüm kulaklığının padleri yoktu ona gönderin.

Bu 5 10 tane alanlar umarım en ağır acıları, kayıpları yaşarlar. Sabaha 100 tane ilan görürseniz şaşırmayın. Her zaman ihtiyacı olan mağdur olur zaten bu ülkede
İki kuruşluk şey için böyle bir beddua etmeye gerek var mı ?

Garantipay ile alabildim.
1777674823317.webp

GAMWPOWER KULAKLIK NE LA KULAGINIZDA PATLAR FALAN IYI KI ALAMADIK COP USTU COP :D BEN OYLE KALİTESİZ ŞEYLER TAKMAM KULAGIMA SATMAM BILE
Okadarda kötülemeyin fiyat performans açısından on numara kulaklık üretiyorlar bence

yeni konu açtım knklar bilgili olanlar bi el atabilir mi

Bu 5 10 tane alanlar umarım en ağır acıları, kayıpları yaşarlar. Sabaha 100 tane ilan görürseniz şaşırmayın. Her zaman ihtiyacı olan mağdur olur zaten bu ülkede

5-10 tane alanlara niye bu kadar devasa beddua ediyorsun hocam . Bu kulaklığa eminim kimsenin ihtiyacı yoktur kaliteli değil o kadar. Ayrıca ihtiyacı olan öğrenci kitleyse onlar da 1600e değil 1200 1000 gibi daha ucuza alacak iki taraf kazanacak. Ben bir tane bile alamadım ama hayati mesele değil bence.

valla adam 1 taneyi geçmiş 4-5 tane almış değişik bir kafa
öyle zaten hocam. 7 yıldır pedi delik deşik olmuş %50'yi geçince soldan ses gelmeyen kulaklığı kullanıyorum ama fırsatı tg maymunlarına kaptırdık yapıcak bi şey yok ödeme sayfasında patladık.

kulaklık alamadığım gibi paramdanda oldum 60tlmi çektiler siparişler boş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,233
Üyeler
193,304
Son üye
rambetiko
Geri