❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

4 kere bu ekran geldi hepsini onayladım ama parayı çekmedi. Yine de güzel etkinlikti teşekkürler incehesap.
IMG_3459.webp

Yine şansızlık satın al diyorum ödeme ekranında takılı bırakıyor ödeme bilgilerini girin diyor. Girmişim bir daha giriyorum beyaz ekran şaka gibi.
3D Secure gelmiyor. Normal şekilde alanlar varsa şanslı 100 kere denedim nafile. Havale seçeneği olsa yine iyi olurdu.
Aynisi oldu telefonu kiracaktim

fiyat normalde dönünce site düzeldi incehesap bilerek yapıyor gibi bunu boşuna alarm kurup uyandık

Alıntıyı görüntüle
şunun sebebi ne idi ? gelecekte yine sorun çıkartmasın şimdiden önlem alam
Hocam ısrarla kimse cevap vermiyor. Yazıda açıkca yazıyor ama anlatayım çoklu kredi kartı örnegin bir kredi kartından 500 diğer kredi kartından 1000 gibi işleme izin vermiyor çünkü fiyat aşırı düşük olduğu için buna izin vermiyor. Alamamanızın bunla hiçbir alakası yok bu yazı herkesin ekranında vardı

BENIMKINI ONAYLADI 01.08 DE ALMISIM 25 DKDIR DAHA YENI ONAYLADI ŞÜKÜR UĞRASTIMA DEYDI 1.25 KRŞ TAN SATARIM ARTIK

Ulan güç bela ilerledik en sonda güvenlik aşamasından geçti incehesaba bağlanamayip eror verdi en başa attı bı baktım kulaklık 1600tl az daha oluyordu

Yani şu ekrana kadar 3d secure yüzünden alamamak…. Çoğunu ihtiyacı olmayacanlar topladı büyük ihtimalle inşallah yanlarına kalmaz

Ekler

• IMG_4480.webp
    IMG_4480.webp
    56.6 KB · Hit: 45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,233
Üyeler
193,304
Son üye