Bluetooth Kulaklık Önerisi Lazım Hocam!

olililer

80+
Reaksiyon skoru
1
5 ay önce abime hediye olarak soundpeats air 5 lite almıştım mikrofon açısından şarj açısından ses yüksekliği açısından mükemmel bir kualklık ve hafiflik ama tek sınıkıntı gecikmesi abimi ve beni rahatsız etti bu konuda biraz hassasız eminim sadece video izleyen ve şarkı dizleyenler çok anlamaz. Şimdi ise kendime bir kulaklık bakıyorum pubg tarzı oyun oynuyorum gecikme benim için çok önemli ve ses kalitesi. incelemelerden QCY HT05 QCY MELOBUDS PRO Anker r50i

1- QCY MeloBuds

2- N20QCY HT08 MeloBuds Pro

3- QCY HT05
4- Anker r50i

modellerinin incelemelerini izledim en fazla 1500 limitim var hangisni önerirsiniz. Bildiğin fp ürünü gecikmesi az olan olursa yazın. Teşekkür Ederim

Buyrun hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gecikmesi az arıyorsanız ucuz bir iem kulaklık öneririm bluetooth bağlantısı olduğu için her zaman belli bir gecikme olacaktır.
teşekkürler hocam abime aldığım kulaklık mükemmel bişey ama benim takıntılı olduğum konu gecikme aslında o kulakltada abartı gecikme yok oyun modunda 200 ms civarı veriyor ama ben daha düşük ms istiyorum yinede saolun

teşekkürler hocam abime aldığım kulaklık mükemmel bişey ama benim takıntılı olduğum konu gecikme aslında o kulakltada abartı gecikme yok oyun modunda 200 ms civarı veriyor ama ben daha düşük ms istiyorum yinede saolun
kontrol ettim şimdi Gaming modunu açınca uygulamasından 110ms lere düşüyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,531
Üyeler
193,424
Son üye
Emir_34
Geri