Yardım Kaliteli Powerbank Markaları Nelerdir ?

Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar merhaba.
Günlük kullanım için taşıması kolay kompakt bir powerbank arıyorum bütçem 1500 TL civarı. 10000 mAh modeller taşımaya uygun duruyor. Bildiğiniz kullandığınız kalite cihazları söyler misiniz?

Buradaki iki cihaz ilgimi çekti, fakat üzerindeki dahili kablolar çokta sağlam durmuyor bu da alma isteğimi düşürüyor.

Linkini attığın Spigen çok iyidir, kalitedir. Bir de bunların 20.000 mah metal kasa olanları var ama onlar biraz ağır ve dahili kablosu yok.

Arkadaşlar merhaba.
Günlük kullanım için taşıması kolay kompakt bir powerbank arıyorum bütçem 1500 TL civarı. 10000 mAh modeller taşımaya uygun duruyor. Bildiğiniz kullandığınız kalite cihazları söyler misiniz?

Buradaki iki cihaz ilgimi çekti, fakat üzerindeki dahili kablolar çokta sağlam durmuyor bu da alma isteğimi düşürüyor.
Baseus enerfill kullanıyorum aktif olarak. Mükemmel cihaz, alabilirsin hocam. Parasını hak ediyor. Kendi de hızlı şarj oluyor.

spigen baseus anker xiaomi vs vs çok marka var çok satanlardan beğendiğiniz varsa alabilirsiniz ben spigen markasını genel olarak beğeniyorum bana diğer markalara göre kalitesi daha yukarda geliyor ve şuana kadar aldığım kılıf kablo vs hiç bir deforme veya bozulma gibi durum olmadı ben spigen alırdım sanırım biraz fan boy gibi oldum :)))

Arkadaşlar merhaba.

spigen anker baseus xiaomi belkin bu markalar iyidir güvenilir satıcılardanda alırsan sorun yaşamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Linkini attığın Spigen çok iyidir, kalitedir. Bir de bunların 20.000 mah metal kasa olanları var ama onlar biraz ağır ve dahili kablosu yok.
yazmayı unutmuşum hız da lazım samsung tarafında PPS desteklemiyor o yüzden vazgeçtim yoksa 10000lik cihaz benimde çok hoşuma gitmişti

Baseus enerfill kullanıyorum aktif olarak. Mükemmel cihaz, alabilirsin hocam. Parasını hak ediyor. Kendi de hızlı şarj oluyor.
hocam ne zamandır kullanıyorsunuz ? Dahili kablolar kafamı çok karıştırıyor

spigen anker baseus xiaomi belkin bu markalar iyidir güvenilir satıcılardanda alırsan sorun yaşamazsın

spigen 20lik model güzel de çok ağır be ustam
Belkin kum rengi olanda çok hoş duruyor herhangi bir incelemesini bulamadım bir de watt yönünden düşük kalıyor gibi
Belkin 20k mavi listemde var

https://www.hepsiburada.com/belkin-...rbank-entegre-usb-c-kabloyla-pm-HBC0000987825
bu 3 tanesi kaldı gibi

Son düzenleme:
yazmayı unutmuşum hız da lazım samsung tarafında PPS desteklemiyor o yüzden vazgeçtim yoksa 10000lik cihaz benimde çok hoşuma gitmişti

Belkin kum rengi olanda çok hoş duruyor herhangi bir incelemesini bulamadım bir de watt yönünden düşük kalıyor gibi

https://www.hepsiburada.com/belkin-...rbank-entegre-usb-c-kabloyla-pm-HBC0000987825
bu 3 tanesi kaldı gibi
spigen yada baseus iyi gibi ben dijital ekranı olanı tercih ederdim

Anker baya kalitelidir.

spigen yada baseus iyi gibi ben dijital ekranı olanı tercih ederdim
Beni de o cezbediyor 45W olması da baya iyi birde kabloları dışarı sarkmasa çok güzel olurdu

Anker baya kalitelidir.
anker tarafında 1.5k civarında sanırım tek bu var

bu 3 tanesi kaldı gibi
Yaklaşık 1 aydır falan kullanıyorum baseus enerfilli bro alabilirsin kablolar falan gayet işlevsel

Geri