meyvesuyu
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
ne farkı varArctis pro kullandıktan sonra tek kol bağlantılı kulaklıklara sıcak bakamıyorum.
ne farkı varArctis pro kullandıktan sonra tek kol bağlantılı kulaklıklara sıcak bakamıyorum.
Arctis pro'da aynı şekilde tek kol bağlantıya sahipti ve kısa sürede o kol kısmından kırılmıştı. Artık yanaşmamaya çalışıyorum tek kol bağlantılı kulaklıklara. Görseldeki gibi kırılmalar çok kolay oluyor.ne farkı var
Nova 7x i yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum. Bende bi sorun yok, benzer çok şikayet de duymadım ama dikkatli kullanmak lazım o zaman, teşekkürler hocam.Arctis pro'da aynı şekilde tek kol bağlantıya sahipti ve kısa sürede o kol kısmından kırılmıştı. Artık yanaşmamaya çalışıyorum tek kol bağlantılı kulaklıklara. Görseldeki gibi kırılmalar çok kolay oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Clıud 3 al bende var aynısı kullanırken bir süre sonra kulak yakıyor ve biraz kafayı sıkıyor biraz rahatsız ediyor padler özellikle rahatsız ediyor bildiğin kulak yanıyor aynısını nova 5 te arkadaşta yaşadı pad içindeki yalıtım için konulan deriden sanırımHyperX Cloud III S Wireless alınmalı yoksa bu model mi ?
Doğru. Bunu unutmuşum. Güncelleme yapınca bende de ürüne gen2 dedi yazılım.yazılım güncellemesi yaptığında bunada gen2 diyor steelseries GG yazılımı. 2seneyi geçti nova 7 kullanıyorum hiç ayar yapmadan sesi daha düzgün geliyordu. birde donanım olarak chat ve oyun sesini 2yöne doğru kısıp açma fonksiyonu bence mükemmel bir özellik. Ama Cloud 3s çok daha kuvvetli bir kulaklık GG yazılımı ilede milyon tane ayar yapabiliyorsun. devasa kullanım süresi var 130 saat. ikisini kullanmış biri olarak iki kulaklıkta kullanılır ama cloud 3s daha büyük sürücleri var nova 7 de daha yüksek tiz frekans performansı var.
tek fark donanım olarak batarya yazılım olarak birebir aynılar.Doğru. Bunu unutmuşum. Güncelleme yapınca bende de ürüne gen2 dedi yazılım.