MSI PRO B850M-P WIFI7 ÖNERİ

Reaksiyon skoru
3
5080+9800X3D'li bir sistem toplayacağım, araştırmalarımı yaptım. Bu anakart bana kâfi gibi geldi, daha üst segment 15-20K lık bir anakart almaya gerek var mıdır? Bu anakartta pcie5.0 wi fi desteği mevcut.

Hocam bu anakart kafi de sunduklarına göre çok pahalı.

Msi gigabyte veya asus olarak. Pcie 5.0 ve wi fi olan en uygun anakart bu olması lazım, var mı bildiğin daha uygun bir anakart

Bu arada PCI 4.0 veya 5.0 olması farketmiyor FPS testlerine bakabilirsin birebir aynı FPS yi veriyorlar. PCI 4.0 olması sorun etmiyorsa daha iyi seçenekler var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Colorful istemiyor hocam.

Msi gigabyte veya asus olarak. Pcie 5.0 ve wi fi olan en uygun anakart bu olması lazım, var mı bildiğin daha uygun bir anakart
Seçtiğin anakart b850m-g nin wifi lı modeli hocam çok boş bir model. PCI 5.0 takıntın yoksa çok daha dolu modeller aynı paraya hemde ATX boy.

Bu arada PCI 4.0 veya 5.0 olması farketmiyor FPS testlerine bakabilirsin birebir aynı FPS yi veriyorlar. PCI 4.0 olması sorun etmiyorsa daha iyi seçenekler var

Colorful istemiyor hocam.

Seçtiğin anakart b850m-g nin wifi lı modeli hocam çok boş bir model. PCI 5.0 takıntın yoksa çok daha dolu modeller aynı paraya hemde ATX boy.
Anladım ok, yukarda arkadaşın önerdiği gigabyte la bu msi da olabilir . Bütçeye göre.

şunu almayı düşnüüyorum ben araştırma safhasındayım belki faydası olur sanada
Hocam b850 tomahawk max modeli bundan daha dolu bilgin olsun alacaksan bence onu al.

Bu tarz çok anakart var, merak ettiğim şey şu. Benim baktığım anakart 8000 TL. 13.000 TL vermeye gerek var mı varsa sebepler neler?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,561
Üyeler
197,225
Son üye
drkwinchester
Geri