- Reaksiyon skoru
- 35
Merhaba.
N11'den Aula F99 Pro 3 modlu RGB hot swap mekanik nimbus V3 switch kablosuz makrolu klavye.
www.n11.com
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Keycapsleri önden baskılı. Bu tarz keycaps kullanan var mı, varsa tuşlar rahat görülüyor mu? Bu modelin ayrıca üstten baskılı rengi de var fakat ışık geçirmiyor. Akşam benim için sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
N11'den Aula F99 Pro 3 modlu RGB hot swap mekanik nimbus V3 switch kablosuz makrolu klavye.
Aula F99 Pro 3 Modlu Rgb Hot Swap Mekanik Nimbus V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Gradyan Gri Gri Fiyatları ve Özellikleri
Aula F99 Pro 3 Modlu Rgb Hot Swap Mekanik Nimbus V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Gradyan Gri Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Keycapsleri önden baskılı. Bu tarz keycaps kullanan var mı, varsa tuşlar rahat görülüyor mu? Bu modelin ayrıca üstten baskılı rengi de var fakat ışık geçirmiyor. Akşam benim için sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: