Mavi Ekran Boot Ekranini Sildim?

CahitED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Beyler ben easybdc yuklemistim sonra kaldirmak icin cmd den o boot yerini silmistim ama easybdc yerine windowsunkini. suan windowsa giremiyom usbden linux kurmustum ordan pc yi acip baktim c diski e diski falan hep duruyo sadece boot yerinden giremiyom

Beyler ben easybdc yuklemistim sonra kaldirmak icin cmd den o boot yerini silmistim ama easybdc yerine windowsunkini. suan windowsa giremiyom usbden linux kurmustum ordan pc yi acip baktim c diski e diski falan hep duruyo sadece boot yerinden giremiyom
Fortmat Yolu Gözüktü Hocam .

Dosyaları Kurtara Bilirsin .

Bildiğim kadarıyla yeni boot oluşturabiliyorsun ben geçen yeni ssdme oluşturdum technopatta var konusu yeni ssd boot oluşturma yazsan çıkar.

Ai usb ye iso at onar dedi
Ai a çok güvenme onun ipiyle kuyuya indim USB yi görmemeye başladı zor düzelttim ama nezaman onun dediklerini yapsam USB yi görmüyor Çözümü [Idisk yönetiminden USByi biçimlendirince düzeliyor sürekli biçimlendirmek zorunda kalıyorum]][/Başka yöntemi varmı bilmiyorum]

Son düzenleme:
ai'ı etkili kullanamıyorsan her dediğine güvenme havuzdan seçip ezbere cevap veriyor çoğu zaman webde araştırma yapmaya bile gerek görmüyor kaç kez doğrusunu bildiğim şeyi yanlış anlattığına şahit oldum
Bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ai'ı etkili kullanamıyorsan her dediğine güvenme havuzdan seçip ezbere cevap veriyor çoğu zaman webde araştırma yapmaya bile gerek görmüyor kaç kez doğrusunu bildiğim şeyi yanlış anlattığına şahit oldum
Ben diyorum böyle olmaz o diyor ki böyle olacak daha sonra bildiğimide unutturup yanlış yola sürüklüyor

Hatta bana bir aralar format attırıyordu

Son düzenleme:
Çok doğru daha once yine bi sorun yaratmistk pc ile ilgili bida guvenmicem dedim yine sorun oldu bunuda bana ai sildirtti buarada

Çok doğru daha once yine bi sorun yaratmistk pc ile ilgili bida guvenmicem dedim yine sorun oldu bunuda bana ai sildirtti buarada
Banada format attırıyordu zor kurtardım daha sonra USB yi görünmez hâle getirdi USB yi her seferinde biçimlendirmeden göstermiyor

Zalım ai

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri