Ekran Kartı Önerisi AMD 7800x3d

sorun şu ki 5070ti alamıyom 😁 şuan max verebileceğim taksitli 37k 5060ı 18e satıyorum üstüne çıkınca bu rakamlar kalıyor elimde
o zaman 9070xt + 850w psu

5060 ve 750w psu satma olayı burası

o zaman 9070xt + 850w psu

5060 ve 750w psu satma olayı burası
Bu adam 750 psu da kullanınca hemen patlayacak gibi konuşuyorsunuz alsın sonrada değişebilir %60-70 yükte hemen verimlilik düşmez.

Bu adam 750 psu da kullanınca hemen patlayacak gibi konuşuyorsunuz alsın sonrada değişebilir %60-70 yükte hemen verimlilik düşmez.
35-36 bin tl para verecegin üründe sorunsuzluk esastır bence bir defa alacagı ürünü güvenle kullanmak daha elzem bence artık ürünler haddinden daha pahalı üstüne türkiyede garantiler kullancı hatası demeye yer arıyor dedigim gibi ben 850w öneriyorum kullanıcıya kalmış alıp almamak sorunsuz deneyim 850w

ne kadar süre götürür sizce ? internette sistem toplamalarda 9070xt yi 750 ile topluyorlar önde gelen kanallardada gördüm

ne kadar süre götürür sizce ? internette sistem toplamalarda 9070xt yi 750 ile topluyorlar önde gelen kanallardada gördüm
Eğer bu mantığa bakarsak 1000w alip gecmek lazım ama 750w da zaten çokça sistem toplanıyor ha Eğer Kalitesiz veya eski bir PSU olsaydı doğru ama şuan ki psular yeni korumalar VE bu spikelari tolere edecek şekilde tasarlaniyor, full yükte 60-70% çalışan bir PSU gayet yeterli olacaktır %80-90 olsaydı evet yeterli olmazdı bir iki sene içinde sıkıntılar başlardı, zaten pulse modeli için minimum 750w öneriliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

35-36 bin tl para verecegin üründe sorunsuzluk esastır bence bir defa alacagı ürünü güvenle kullanmak daha elzem bence artık ürünler haddinden daha pahalı üstüne türkiyede garantiler kullancı hatası demeye yer arıyor dedigim gibi ben 850w öneriyorum kullanıcıya kalmış alıp almamak sorunsuz deneyim 850w
Bu dediklerinize katılıyorum hocam daha yüksek daha iyidir ama elimizde ki üründe yetersiz degil bu açıdan değerlendirsek daha doğru olur hayırlı akşamlar...

peki 9070xt önermeme sebebin nedir hocam rustta fightlarda daha akıcı olması açısından geçeceğim karta ve bf6da çok eksik kalıyor 5060 o yüzden geçeceğim bende 5070 al geç kafasındaydım ama yorumlar performans videoları söylemler 9070xt ye itti beni :(
Hocam şöyle ben 5070 kullandığım ve FPS inin böyle olacağını söyledim. Tercihen alınabilir amd ekran kartının kötü bir yorumu yok benim yorumum kullanıcı yorumuydu sadece. Hangisini tercih etmek isterseniz edebilirsiniz belki onu alırsanız fpsniz çok daha yüksek olur.

Rtx 5070 ti alabiliyorsan onu al hocam ama bütçeni çok zorluyorsa 5070 yerine 9070XT süper olur

fiyat olarak baktıklarımdan çok uzam hocam
38-39K ya normal bulunuyor dün Gaming gecesinde daha ucuza satıldı maks 38e bulunur o kart bulamazsan Asus Prime bak.

5070 fiyatları 44 bantlarına çıkmış baktığım fiyatların üstüne çok çıkmış sanırım hem psu pin girişine göre Sapphire 9070xt Pulse modelini alıp minik bir undervolt yaparak kullanacağım ilk amd deneyimim olacak bakalım

Geri