ASROCK X870 Pro RS WiFi 10.999TL

Yabancı sitelerde çok fazla kırmızı sarı ışık hataları mevcut çok karmaşık problemlere sahip özellikle bir amd ekran kartı ve expo sorunlusu ramınız varsa ben vazgeçtim.

hocam 7800x3d ile sorun yasarmıyım?
yok yaşamazsınn. bende 7800x3d takacam.
attığım video da şunu vurguluyor;
Tüm markalarda toplam arıza oranı %0.7 civarında, MSI ve Gigabyte kullanıcıları normal risk seviyesinde
  • ASRock 4.04 ve sonrası sürümlerle sorunları giderdi
  • Boot voltajı artırıldı, PBO limitleri sıkılaştırıldı
  • Güncel BIOS ile işlemci güvenli şekilde çalışıyor

işlemci yakma sebebi Eski BIOS sürümleri (ör. 3.16) düşük voltaj veriyormuş, Birçok işlemci aslında sağlam, sadece voltaj yetersizliği nedeniyle açılmıyormuş

işlemci yakma sorunu her marka da risk olduğunu anladım. sadece asrock hatası; kontrol etmeden bios yayınlamaları olmuş. bu da bununla beraber adını, x3d killer çıkarmış :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1100 görüntülenmesi olan video hocam 75 takipçisi var benim youtube hesabımdan 4 fazla takipçisi var.
hocam ben video içeriğine baktım. takipçisine değil. söylediklerini de kısaca baktım doğru bilgiler.

Tüm markalarda toplam arıza oranı %0.7 civarında, MSI ve Gigabyte kullanıcıları normal risk seviyesinde

işlemci yakma sebebi Eski BIOS sürümleri (ör. 3.16) düşük voltaj veriyormuş, Birçok işlemci aslında sağlam, sadece voltaj yetersizliği nedeniyle açılmıyormuş

işlemci yakma sorunu her marka da risk olduğunu anladım. sadece asrock hatası; kontrol etmeden bios yayınlamaları olmuş. bu da bununla beraber adını, x3d killer çıkarmış :kekw:

hocam ben video içeriğine baktım. takipçisine değil. söylediklerini de kısaca baktım doğru bilgiler.
bios updateine rağmen sorunların devam ettiği söyleniyor hatta bazı asus kartlardada yaşanmış sadece asrock değil ama kümelenme daha çok asrockta. 20 nisandan blog yazısı gönderdim çok yakın tarihli

bu arada yanlış anlamayın bu forumda bilgisine güvendiğim insanlardan birisiniz ama bu sefer bence çabuk karara varmışsınız gibi geldi.

peki hocam ben fazla bilgili değilim bu konularda bios updatei nasıl atarım?

bios updateine rağmen sorunların devam ettiği söyleniyor hatta bazı asus kartlardada yaşanmış sadece asrock değil ama kümelenme daha çok asrockta. 20 nisandan blog yazısı gönderdim çok yakın tarihli
sonra ki bios updateler ile çözerler diye düşünüyorum hocam. biostan işlemci kısıtlama yapar kullanırım ki bende 7800x3d olacak.

sonra ki bios updateler ile çözerler diye düşünüyorum hocam. biostan işlemci kısıtlama yapar kullanırım ki bende 7800x3d olacak.
bu arada yanlış anlamayın bu forumda bilgisine güvendiğim insanlardan birisiniz ama bu sefer bence çabuk karara varmışsınız gibi geldi. sonradan ekleme yapmıştım diğer mesaja yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Bu anakart bende aldım, ihtiyaç olanlarda alabilir.
Ödeme adımına kadar gidiliyor. Stok kaç adet var bilmiyorum.

Asus Prime X870-P Wi-Fi

ve

Gigabyte X870 Gaming WIFI6

10.999tlye satilirken asrockla surprize gerek yok diye dusunuyorum.

bu arada yanlış anlamayın bu forumda bilgisine güvendiğim insanlardan birisiniz ama bu sefer bence çabuk karara varmışsınız gibi geldi. sonradan ekleme yapmıştım diğer mesaja yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
bilemiyorum ya içime kurt düştü siparişi iptal mi etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,889
Üyeler
193,831
Son üye
emi1
Geri