Efe D.
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Bunlar arasında kaldım. Genel olarak. Sub timing ayarları vesaire yapacağım.
Asrock bakma yakmadık işlemci bırakmadı. B850m force güzel anakart oc için özelleştirilmiş fakat usb koymayı unutmuşlar sorun olmaz hemde param cebimde kalsın dersen al. Param var almışken her şey tam olsun dersen asus.Bunlar arasında kaldım. Genel olarak. Sub timing ayarları vesaire yapacağım.
bütçen ne kadarBunlar arasında kaldım. Genel olarak. Sub timing ayarları vesaire yapacağım.
Hocam 9-10k civarı.bütçen ne kadar
Micro atx olursa daha iyi olur hocam.
Hocam B850M Force almıştım 2 slotlu olduğundan ram için sub timing ayarları yapacaktım ama asus gözüme daha güzel geldi.Asrock bakma yakmadık işlemci bırakmadı. B850m force güzel anakart oc için özelleştirilmiş fakat usb koymayı unutmuşlar sorun olmaz hemde param cebimde kalsın dersen al. Param var almışken her şey tam olsun dersen asus.
İade edip Asus alayım mi sizce?Asrock bakma yakmadık işlemci bırakmadı. B850m force güzel anakart oc için özelleştirilmiş fakat usb koymayı unutmuşlar sorun olmaz hemde param cebimde kalsın dersen al. Param var almışken her şey tam olsun dersen asus.
hocam matx cephesinde bayadır yokum ama BU LİSTEDEN karşılaştırarak alın. Faz sayısına ve vrm kalitesine dikkat edin, ses yongası-fan header sayısı-usb port sayısı-m2 ssd port sayısı diğer dikkat etmeniz gerekenler. b850 alcam diye kalitesiz bir anakart almayın.Hocam 9-10k civarı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Micro atx olursa daha iyi olur hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam B850M Force almıştım 2 slotlu olduğundan ram için sub timing ayarları yapacaktım ama asus gözüme daha güzel geldi.
Teşekkür ederim.hocam matx cephesinde bayadır yokum ama BU LİSTEDEN karşılaştırarak alın. Faz sayısına ve vrm kalitesine dikkat edin, ses yongası-fan header sayısı-usb port sayısı-m2 ssd port sayısı diğer dikkat etmeniz gerekenler. b850 alcam diye kalitesiz bir anakart almayın.
20 yıl öncemi kaldı reddite bir girmeni tavsiye ederim.Asrock B-850M Pro Rs kullanıyorum ve gayet memnunum. Yakmadık işlemci bırakmadı gibi saçma bir cümleyi de hayranlıkla okudum. İşlemci yanması 20 yıl önce kaldı. Doğru montajlanan işlemci yanmasının şansı yok artık günümüzde. İşlemci içindeki sensörler saniyede bilmem kaç bin küsür kere ısıyı denetleyip eğer ısınmaya devam ediyorsa örneğin %90 derece olmuştur ve artış devam ediyorsa çektiği gücü kısarak kendisini zaten istediği sıcaklıkta tutuyor. Böyle saçma sapan şehir efsanelerine inanmayın ve yaymayında.
Kesinlike öyle oldu. İşlemci kendi kendisini soğutan bir parça buna emin olabilirsin. Ürünün kendisinde bir arıza yoksa yanmayacak. Varsa ve yanarsa bunun karşılığını alır zaten. Ekstrem durumlarla insanlara vesvese vermemelisin.20 yıl öncemi kaldı reddite bir girmeni tavsiye ederim.![]()
Hocam attığım anakartlardan hangisi alınır sizce? Çok arada kaldım.Kesinlike öyle oldu. İşlemci kendi kendisini soğutan bir parça buna emin olabilirsin. Ürünün kendisinde bir arıza yoksa yanmayacak. Varsa ve yanarsa bunun karşılığını alır zaten. Ekstrem durumlarla insanlara vesvese vermemelisin.
Hocam işlemcin yanınca post açarsın buraya anlaşılan durumdan bir haber asrock satın almışsın dikkatli olmanı tavsiye derim.Kesinlike öyle oldu. İşlemci kendi kendisini soğutan bir parça buna emin olabilirsin. Ürünün kendisinde bir arıza yoksa yanmayacak. Varsa ve yanarsa bunun karşılığını alır zaten. Ekstrem durumlarla insanlara vesvese vermemelisin.
asus tuf b850m plus wifi7 modelini alabilirsin bütçen yetiyorsa en sağlamı odur.Bunlar arasında kaldım. Genel olarak. Sub timing ayarları vesaire yapacağım.