SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
vallahi başlığı gördüm şunu atmaya geliyordum ss bile almıştım
vallahi başlığı gördüm şunu atmaya geliyordum ss bile almıştım
çünkü bir değil iki değil,ne kadar ekmek o kadar köfte herkes A seviye/tier PSU çekecek hali yok,patlayan giden elbet oluyordur ama kötüyse kesin bilgisayarın çöp olacak kafasında oldukları için bu kadar garezim varNe alaka oğlum, sen kafasız mısın? Basit bir espriye bile nasıl bu kadar kudurdun?
o değil de ceza puanı almışım zortvallahi başlığı gördüm şunu atmaya geliyordum ss bile almıştım![]()
![]()
Öyle ancak 7500F ile birlikte 300-350W'ları buluyor tüketim. Cw ve fan sesi bile yok. Kaliteli diye bir iddiam yok zaten ancak 1200tl'ye 650w'dan da beklenebilecek her şeyi sunacaktır200 watt bile çekmeyen kartlar.
Şahsen o riske girmezdim ben yine de ya PSU konusu beni hep korkutmuştur.Öyle ancak 7500F ile birlikte 300-350W'ları buluyor tüketim. Cw ve fan sesi bile yok. Kaliteli diye bir iddiam yok zaten ancak 1200tl'ye 650w'dan da beklenebilecek her şeyi sunacaktır
Yüzlerce kullandım, alıp sattım da. Bş olmaz ver mehteriŞahsen o riske girmezdim ben yine de ya PSU konusu beni hep korkutmuştur.
Benim 12 yıllık EVGA artık emekli olmak istiyor ama hala bırakamıyorum.Yüzlerce kullandım, alıp sattım da. Bş olmaz ver mehterikendim gtx 1070 sistemde aigo 450w psu kullandım 2 sene, sonra cortladı. Yerine 500w msi aldım en ucuzundan (900TL'ye geldiydi yoksa 600w zoko alacaktım xD)
Zaten 650-750w psu ile 500-600w sistem kullanınca cortluyor, 750W psu ile 300W sistem kullandıktan sonra en kötü psu bile doğru düzgün yorulmadığı için sorun çıkarmıyor