Çözüldü✓ Sizce Intel 270K Plus Alınır mı?

Şöyle yapın.
Çözünürlük 2k ise oynamak istediği, oynadığı oyunları test eden videolara bakın.
360 fps alamayı hedeflediği oyunlarda o sistem 400+ fps veriyorsa okey.
Testlerde düşük ayarlarda değil mi orta ayarlarda benchmark yapan videoları dikkate alın. Anakart ram uyumu çok gelişti. Model no'dan sorgulanabiliyor yine de bakabilirsiniz . Ben arkadaşının yerinde olsam böyle yapardım.
Bir de böyle sistemlerde değişmeyecek parçalar olmalı kıstığım yerlerden onlara yatırım yapardım. 100k lık 5070ti sistem ile 120k lık 5070ti arasında ki fark uzun ömürlülük en nihayetinde.

Şöyle yapın.
Çözünürlük 2k ise oynamak istediği, oynadığı oyunları test eden videolara bakın.
360 fps alamayı hedeflediği oyunlarda o sistem 400+ fps veriyorsa okey.
Testlerde düşük ayarlarda değil mi orta ayarlarda benchmark yapan videoları dikkate alın. Anakart ram uyumu çok gelişti. Model no'dan sorgulanabiliyor yine de bakabilirsiniz . Ben arkadaşının yerinde olsam böyle yapardım.
Bir de böyle sistemlerde değişmeyecek parçalar olmalı kıstığım yerlerden onlara yatırım yapardım. 100k lık 5070ti sistem ile 120k lık 5070ti arasında ki fark uzun ömürlülük en nihayetinde.
büyük ihtimalle z890 ve 270K plus alıcak gibi duruyo hocam sizin yazdıklarınızı okuyor yanımda o da çok teşekkürler ediyor 1851 soketi değişecek mi bide zaten aldığında 4-5 yıl değiştirmez değiştirirse de anakart ile işlemciyi satmalı dimi

Satacağı bir durum varsa intel almasın. Kimse rampage klavye almıyor. James Donkey psu almıyor. Dünyanın en iyisi olsa bile almayacaklar.

iki işlemci de gayet güzel. ikisinin de avantajları birbirinden farklı. kendi kullanım senaryonuza göre seçebilirsiniz islemcinizi. bu fiyatlardan 270k plus almayın ama. 15-16 bandında bulmaya çalışın.

iki işlemci de gayet güzel. ikisinin de avantajları birbirinden farklı. kendi kullanım senaryonuza göre seçebilirsiniz islemcinizi. bu fiyatlardan 270k plus almayın ama. 15-16 bandında bulmaya çalışın.
valla hocam bakıyoruz ama hiç bulamadık 15 bin fiyatlarında 270k plus 20 binden başlıyor fiyatı hep z890 msi düşünüyo mesela o bile 16 bin tl

hocam böyle testler doğru mu hep aynı fpsler görüyoruz incelediğimizde beyin yakıyor böyle testler
Ben o testlerin çoğuna inanmıyorum. Büyük bilindil techpowerup gibi sitelerin verdiği bilgileri baz alıyorum hocam

Ben o testlerin çoğuna inanmıyorum. Büyük bilindil techpowerup gibi sitelerin verdiği bilgileri baz alıyorum hocam
çok test yapanlar var hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz hocam valla karmakarışık duygu gibi :D

çok test yapanlar var hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz hocam valla karmakarışık duygu gibi :D
Techpoweruptan kontrol edin hocam teldeyim şuan yoksa bakıp bulurdum

270k plus'ın ilk parti stokları hemen bitti. stoklarda çok fazla ürün yok. bu sebebten fiyatlar çok yüksek şuan. yeni parti stoklar geldikce oturacaktır fiyatlar.

Techpoweruptan kontrol edin hocam teldeyim şuan yoksa bakıp bulurdum
tamam hocam inceleme yapacağız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

270k plus'ın ilk parti stokları hemen bitti. stoklarda çok fazla ürün yok. bu sebebten fiyatlar çok yüksek şuan. yeni parti stoklar geldikce oturacaktır fiyatlar.
ikinci parti ne zaman gelir peki beklesek zararımıza olmaz dimi şüphe ediyoruz :D

tamam hocam inceleme yapacağız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci parti ne zaman gelir peki beklesek zararımıza olmaz dimi şüphe ediyoruz :D
270k plus normalde 15k civarıysa 7800x3d ile kıyaslayın

Çekirdek çitleyecek gibi duruyorsunuz. 20 çekirdeği bitirince haber verirsiniz 😅

Geri