ulugames.com.tr
Bune hocam ilk kez göeüyorum markayı![]()
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
Beyazı Var seçebilirsin.
Mavisi sıkıntı gibigenel olarak iyidir diye düşünüyorum kaliteli alınabilir![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
howl 75 veya w75 bakFps için beyaz klavye arıyorum.. aklımda sikakeyb hm80 var. Alınır mı ?
W75 tamamen beyazı yok hocamhowl 75 veya w75 bak
Howl 75 bakarımhowl 75 veya w75 bak
Kullanıyorum memnunumW75 tamamen beyazı yok hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Howl 75 bakarım
10 bin max daha uygun olursa daha iyi olur tabi ne kadar uygun olursa o kadar iyi ama klavye iyi olsun manyetik swich olsun fps için alcam ve %75 olsunBütçe ne
beyaz olanı attım zaten ama görsel yanlış gösteriyor linke tıklarsan görürsünBune hocam ilk kez göeüyorum markayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mavisi sıkıntı gibi