❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

sipariş *paketleniyora geçti

en az 20 kişi aldı ikişer üçer tane, stok bittiyse konuyu geç görmüşsünüzdür anlamına geliyor, sinirinizi vatan ve amazon botçularından çıkarın beyler buradan değil
biz yapınca kul hakkına girmek oluyorda o bizim yerimizde olsaydı yetinmeyeceğini ne malum . botçular ayrı bi dava zatende son 5-6 sayfa ağlama duvarı oldu bildiğiniz

alanlara hayırlı olsun almayanlar umarım başka fırsatlar yakalarlar

hayırlısıyla kullanın kimsenin size linç edip laf ettiği falan yok saçma saçma atarlanmayın, düzgünce alsanız da insanlar faydalansa diyoruz laga luga yapıyorsunuz bedava baklava alan dayılar gibisiniz.

Forumda ilk günüm ilk günde harika bi fırsat teşşekürler konu için 2 hesaptan 20 tane aldık hayırlı olsun
hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı fırsatı kaçırıp çekemeyenlere yorumda bulunmayın yeterli :D

Tekli alımlarda iptal ihtimali %99 ise, çok fazla ürün çekenlerin iptal yeme olasılığı net %99,99'dur. Maceraya aramayın hocam; 2-3 adetten fazlasını satıcı 'ticari' diyerek acımadan iptal eder genelde bu tur indirimlerde.

biz yapınca kul hakkına girmek oluyorda o bizim yerimizde olsaydı yetinmeyeceğini ne malum . botçular ayrı bi dava zatende son 5-6 sayfa ağlama duvarı oldu bildiğiniz

alanlara hayırlı olsun almayanlar umarım başka fırsatlar yakalarlar
alamayanlar öyle bir komplekse giriyor ki elemanlara şans versek sıcak fırsatlar'ı komple kapatırlar o sinirle :D

Vay be keşke denk gelseymiş

1tl ye kulaklık konusunda 2 tane alanda oldu 1 tane alanda ben alamadım gidipte neden 2 tane alıyorsun gibisinden bir şey yazmadım hayırlı olsun dedik geçtik ne uzattınız

hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın

Bazı fırsatı kaçırıp çekemeyenlere yorumda bulunmayın yeterli :D
olum 300 tl'lik ürünün neyini çekemeyelim? kaç yaşındasınız şu foruma yaş sınırı gelsin böyle olmuyor.

Tekli alımlarda iptal ihtimali %99 ise, çok fazla ürün çekenlerin iptal yeme olasılığı net %99,99'dur. Maceraya aramayın hocam; 2-3 adetten fazlasını satıcı 'ticari' diyerek acımadan iptal eder
iyiki başka hesaplardan çektim diyeyim o zaman ama sanki yinede iptal olcak gibi ben temu kredi verir maksatlı multi hesaptan siparişler geçtim :kekw::kekw:

olum 300 tl'lik ürünün neyini çekemeyelim? kaç yaşındasınız şu foruma yaş sınırı gelsin böyle olmuyor.
reis zaten ürün 300 tl neden bu kadar laf ediyorsun o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri