Ikinci el japon motor

Terbiyesizlik yapmayın herkesin düşüncesi kendisine göre doğrudur ben 13 yıllık bir motoru önerirken içim rahat etmiyor motosikletler arabalar gibi kullanım ömürleri çok uzun makineler değil. Burada bilirkişi değilsiniz burası bir forum ve fikrimi belirtiyorum tıpkı sizin yaptığınız gibi.
Terbiyesizlik derken? Senin saçmalaman, benim terbiyesizliğim mi oluyor?
Bunun adı tecrübe, senin yaşın kadar motor kullanmışlığım var benim. Herkesin düşüncesi kendisine doğruysa, düşünceni kendine sakla, ortada Japon kalitesi gerçeği, önerdiğin motorun kalitesizliği gerçeği var. 2006 model 20 yaşında CBF600'üm var, 70bin km'nin 40 binini ben yaptım, senin sıfır diye gösterdiğin CF'lerden daha temiz. CF ile 70k km yap öyle konuşalım.

tvs raider 125 kullanıyorum 250cc japon almak istiyorum sarı sitede cbr 250r buldum 2013 model 13.000 km de ne kadar doğrudur km si bilemiyorum ama garajında saklamış arakdaş motoru sizce eski model bu km lerde japon almak doğru mu sıkıntı yaratır mı 135k ya kadar pazarlık yaptım
Valla dostum, kendin bilirsin, hayatında 1 tane motor kullanmış o da CF marka olmuş kişiler gelir, sana önerirler. Japon, italyan kullanmış , hissine kalitesine rahatına konforuna sorunsuzluğuna alışmış kişilerden Çinli motor önerisi duyamazsın. Zaten bu konuda yeterince tartıştım zamanında, bu saatten sonra işim olmaz.

Son düzenleme:
orası öyle hacımda sen kullanmayı bilmiyorsa falan diyorsun o tarz bir yaklaşım senden geliyor milletin gününü kurtarıyor bu uygun fiyatlı aletler bakımını da erken adam akıllı yapınca kullanılıyor ama cf için aynısını diyemiyorum hep bir kronik hep bir arıza baş belası
Kusuruma bakma haklısın öyle söylememem gerekirdi ama alaya alınınca zoruma gitti biraz özür dilerim. Elbette ki kronikleri var ben yok demiyorum zaten ama Çin'de bile adamlar bu motorları fabrika çıkışlı kullanmıyor zaten bir çok parçasını alır almaz değiştirerek kullanıyorlar e diyeceksin ki ne anlamı kaldı o zaman sıfır motor almanın sen de haklısın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Terbiyesizlik derken? Senin saçmalaman, benim terbiyesizliğim mi oluyor?
Bunun adı tecrübe, senin yaşın kadar motor kullanmışlığım var benim. Herkesin düşüncesi kendisine doğruysa, düşünceni kendine sakla, ortada Japon kalitesi gerçeği, önerdiğin motorun kalitesizliği gerçeği var.
İşte benim saçmalamam senin kafa yapına göre saçmalamak oluyor? Bence saçma olan şey ikinci el piyasası vahşi batıya dönmüş türkiye de kafası karışık bir insana 13 yıllık bir motoru önermek. İstediğim fikrimi istediğim gibi beyan ederim kimseden icazet alacak halim de yok bu yaştan sonra. Kendi tecrübelerini istediğin gibi paylaşabilirsin fakat başka insanlara saldırmadan. Lütfen daha fazla muhatap olmayalım. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Lütfen daha fazla muhatap olmayalım. İyi forumlar.
Umrumda bile değilsin dostum, sana da iyi forumlar, CF ile mutluluklar diyeceğim ama onun için bile önce bi CF moto alman lazım.
Ben Japonlarımla mutluyum.

Umarım hiçbir zaman benim hakkımda "ya galiba haklıymış" diye düşünmezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,553
Üyeler
197,493
Son üye
shyNNN
Geri