CoNKeR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Terbiyesizlik derken? Senin saçmalaman, benim terbiyesizliğim mi oluyor?Terbiyesizlik yapmayın herkesin düşüncesi kendisine göre doğrudur ben 13 yıllık bir motoru önerirken içim rahat etmiyor motosikletler arabalar gibi kullanım ömürleri çok uzun makineler değil. Burada bilirkişi değilsiniz burası bir forum ve fikrimi belirtiyorum tıpkı sizin yaptığınız gibi.
Bunun adı tecrübe, senin yaşın kadar motor kullanmışlığım var benim. Herkesin düşüncesi kendisine doğruysa, düşünceni kendine sakla, ortada Japon kalitesi gerçeği, önerdiğin motorun kalitesizliği gerçeği var. 2006 model 20 yaşında CBF600'üm var, 70bin km'nin 40 binini ben yaptım, senin sıfır diye gösterdiğin CF'lerden daha temiz. CF ile 70k km yap öyle konuşalım.
Valla dostum, kendin bilirsin, hayatında 1 tane motor kullanmış o da CF marka olmuş kişiler gelir, sana önerirler. Japon, italyan kullanmış , hissine kalitesine rahatına konforuna sorunsuzluğuna alışmış kişilerden Çinli motor önerisi duyamazsın. Zaten bu konuda yeterince tartıştım zamanında, bu saatten sonra işim olmaz.tvs raider 125 kullanıyorum 250cc japon almak istiyorum sarı sitede cbr 250r buldum 2013 model 13.000 km de ne kadar doğrudur km si bilemiyorum ama garajında saklamış arakdaş motoru sizce eski model bu km lerde japon almak doğru mu sıkıntı yaratır mı 135k ya kadar pazarlık yaptım
Son düzenleme: