❌İndirim Bitti! NZXT H7 FLOW Beyaz Kasa - 3.647 TL!! (250 TL Kuponla)

resmen aynı fiyata :D ayakkabı beklerken kutudan biber çıkan çocuk gibi hissediyorum. kazıklandık ahshahshahshahshahshahs

Ekler

• IMG_0675.webp
    IMG_0675.webp
    56.3 KB · Hit: 101
  • Üzgün
Reaksiyonlar: kevx
Techpowerup incelemesinde fanların boştayken bile gürültülü çalıştığı yazılmış bilginiz olsun.

Şahsen nzxt ürünlerinin aşırı abartıldığını düşünüyorum. Bir Lian Li yada Phanteks kalitesinde değil bence.

420 mm sıvı soğutmam var, 9800X3D işlemcim var. Bu kasanın tek sorunu 3 fanlı geliyor. Fan almam gerekir mi? Eğer sıvı soğutmayı iade edersem hava soğutma almam gerekecek, ucuza aldım çünkü baya. Kafam çok karıştı, bilenler bilgilendirirse çok iyi olur. Sizce bu kasayı alayım mı?

Techpowerup incelemesinde fanların boştayken bile gürültülü çalıştığı yazılmış bilginiz olsun.

Şahsen nzxt ürünlerinin aşırı abartıldığını düşünüyorum. Bir Lian Li yada Phanteks kalitesinde değil bence.
Hocam 3 dakika ayırıp biostan ya da masaüstü uygulamalarından ayar yapıp rahatlıkla çözülebilecek bir durum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

resmen aynı fiyata :D ayakkabı beklerken kutudan biber çıkan çocuk gibi hissediyorum. kazıklandık ahshahshahshahshahshahs
Hayırlı olsun hocam bence hiç takılmayın. Sonuçta nankör bi piyasa, her Firavun'un bi Musa'sı vardır. :d

Ziraat ile alırsanız 250₺ bonus
Nays ile 150₺ bonus
Paraf ile 200₺

• Beğen
Büyük iç hacim sevenler ve ihtiyacı olanlar için güzel fırsat ama şunun içinde sistem at şeyine kelebek konmuş gibi duruyor o yüzden sevmiyorum böyle kasaları.

Faydalandım konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. Garanti ile aldım 200 bonus verdi, 600 de benim bonusum vardı 2800e geldi. Bir de üstüne utanmadan peşin fiyata 3 taksit yapıştırdım. Akvaryum kasadan sıkıldım TUF GT502'ye güle güle diyip, hazır bu kasanın da fiyatı iyiyken geçmek mantıklı oldu bence.

Son düzenleme:
  • Beğen
Faydalandım konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler. Garanti ile aldım 200 bonus verdi, 600 de benim bonusum vardı 2800e geldi. Akvaryum kasadan sıkıldım TUF GT502'ye güle güle diyip, hazır bu kasanın da fiyatı iyiyken geçmek mantıklı oldu bence.
2.800 çok çok iyi olmuş. Rica ederim güzel günlerde kullanın, kullandıkça beni hatırlarsınız artık ;)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Aydi
Keşke btf olsa ah ah.

Hocam 3 dakika ayırıp biostan ya da masaüstü uygulamalarından ayar yapıp rahatlıkla çözülebilecek bir durum.

Hayırlı olsun hocam bence hiç takılmayın. Sonuçta nankör bi piyasa, her Firavun'un bi Musa'sı vardır. :d
hocam doğru diyorsun. tek artısı benim kasa rgb (ışıklı mışıklı) :d

Hocam Fansız model bu sanırım zaten gürültü yapamaz;)

Geçen sene 6800 tl ye siyah rgb modelini almıştım. Böyle bir değer kaybı yok :) ama kasa güzel kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,142
Üyeler
194,857
Son üye
Aqnbaba
Geri