🔥İndirim NZXT H7 Flow RGB'SİZ Bilgisayar Kasası 4.952TL

Edilmiyor maalesef, sesli ve çok kötü fanlarla geliyor, fiyatının kasası değil çok övmüşler nedense konuda.
dc den kontrol edilemeyen fan görmedim şu ana kadar? Bilginin kaynağı nedir?

Bu kasada fan yok galiba anladığım kadarıyla
Konuda iki ayrı ürün var; biri rgb li 3 lü fana sahip olan 5600 küsür lira, diğeri fansız veya rgbsiz fana sahip 4900 küsür lira düz olanı. Konu sahibi nedense düzeltmedi hala başlığı...

Konuda iki ayrı ürün var; biri rgb li 3 lü fana sahip olan 5600 küsür lira, diğeri fansız veya rgbsiz fana sahip 4900 küsür lira düz olanı. Konu sahibi nedense düzeltmedi hala başlığı...
Sen söyleyince fark ettim dostum . Düzelteyim sağ ol söylediğin için.

Teşekkür ederim 2. ürüne bakmamıştım ben. bu şekilde indirimler paylaşılması güzelmiş ayrıca. paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

dc den kontrol edilemeyen fan görmedim şu ana kadar? Bilginin kaynağı nedir?
Kendim, çok uğraştım olmadı Nzxt fanlarıyla :D Zaten fanlar kalitesiz emin ol vızıltı sesi yapıyordu deli gibi.

Beyler ben bu kasayı aldım, 9800x3D de aldım (bugün) 20699 tl ye. Ve kısmetse 5070 ti de düşünüyorum. Bu ikiliye de yakışacak bir tane psu önerir misiniz? 1000w - 1200w beni 5-6 yıl götürsün istiyorum. Bir de bu kasanın psu arkada (yanlış değilsem) siyah psu taksam sırıtır mı? Yoksa illa beyaz mı olmalı, beyaz sistem topluyorum.

Beyler ben bu kasayı aldım, 9800x3D de aldım (bugün) 20699 tl ye. Ve kısmetse 5070 ti de düşünüyorum. Bu ikiliye de yakışacak bir tane psu önerir misiniz? 1000w - 1200w beni 5-6 yıl götürsün istiyorum. Bir de bu kasanın psu arkada (yanlış değilsem) siyah psu taksam sırıtır mı? Yoksa illa beyaz mı olmalı, beyaz sistem topluyorum.
Sırıtacağını sanmam ama tercih sizin. Asus rog(Thor/Loki), Corsair x serisi veya lian li - platinium serilerine bakın isterseniz. Daha uygun marka modeller elbette mevcuttur. Sisteminizi düşünürsek sıradan bir psuya emanet edilmesi pek hoş olmaz diye düşünüyorum. Araştırma ve yorumların üzerinden geçmek size kalmış hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,537
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918
Geri