- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,535
Edilmiyor maalesef, sesli ve çok kötü fanlarla geliyor, fiyatının kasası değil çok övmüşler nedense konuda.DC ile kontrol edilebilir.
Edilmiyor maalesef, sesli ve çok kötü fanlarla geliyor, fiyatının kasası değil çok övmüşler nedense konuda.DC ile kontrol edilebilir.
Fiyatı iki yerden birden düşünce sıcak fırsat olmuyor mu ?incehesapta zaten aynı fiyat değil mi neyi sıcak fırsat?
dc den kontrol edilemeyen fan görmedim şu ana kadar? Bilginin kaynağı nedir?Edilmiyor maalesef, sesli ve çok kötü fanlarla geliyor, fiyatının kasası değil çok övmüşler nedense konuda.
Fan var hocam. şu attığım linkte bir kullanıcı 3 adet rgb olmayan fanları olduğunu söylemişBu kasada fan yok galiba anladığım kadarıyla
Konuda iki ayrı ürün var; biri rgb li 3 lü fana sahip olan 5600 küsür lira, diğeri fansız veya rgbsiz fana sahip 4900 küsür lira düz olanı. Konu sahibi nedense düzeltmedi hala başlığı...Bu kasada fan yok galiba anladığım kadarıyla
Sen söyleyince fark ettim dostum . Düzelteyim sağ ol söylediğin için.Konuda iki ayrı ürün var; biri rgb li 3 lü fana sahip olan 5600 küsür lira, diğeri fansız veya rgbsiz fana sahip 4900 küsür lira düz olanı. Konu sahibi nedense düzeltmedi hala başlığı...
Teşekkür ederim 2. ürüne bakmamıştım ben. bu şekilde indirimler paylaşılması güzelmiş ayrıca. paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.Konuda iki ayrı ürün var; biri rgb li 3 lü fana sahip olan 5600 küsür lira, diğeri fansız veya rgbsiz fana sahip 4900 küsür lira düz olanı. Konu sahibi nedense düzeltmedi hala başlığı...
Kendim, çok uğraştım olmadı Nzxt fanlarıyladc den kontrol edilemeyen fan görmedim şu ana kadar? Bilginin kaynağı nedir?
Sırıtacağını sanmam ama tercih sizin. Asus rog(Thor/Loki), Corsair x serisi veya lian li - platinium serilerine bakın isterseniz. Daha uygun marka modeller elbette mevcuttur. Sisteminizi düşünürsek sıradan bir psuya emanet edilmesi pek hoş olmaz diye düşünüyorum. Araştırma ve yorumların üzerinden geçmek size kalmış hocam.Beyler ben bu kasayı aldım, 9800x3D de aldım (bugün) 20699 tl ye. Ve kısmetse 5070 ti de düşünüyorum. Bu ikiliye de yakışacak bir tane psu önerir misiniz? 1000w - 1200w beni 5-6 yıl götürsün istiyorum. Bir de bu kasanın psu arkada (yanlış değilsem) siyah psu taksam sırıtır mı? Yoksa illa beyaz mı olmalı, beyaz sistem topluyorum.