NZXT H5 Flow RGB Edition ATX Beyaz Mid Tower Kasa 4.099 TL

Varex8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
613
RGB olan versiyon için güzel fiyat. Zaten olması gereken fiyat diyelim ama işte 6-7k fiyat biçip o şekilde satıyorlar anlayabilmek mümkün değil.

Hocam bende msi b450m a pro max var bu kasaya uyumlu mu
Uyumlu tabi ama o anakarttaki sisteminin özellikleri ne? Yanlış anlama beni zaten kötü bir şey söylemeyecem ama sistemin düşükse kasaya bu kadar vereceğine sistemini güncellemeni öneririm 2021den beri bilgisayarım var 768p’den 1050 piksel monitörden en son 2023te Fhd monitör ve sisteme geçtim bu sene 2K sistemi yeni dizebildim yani sadede gelirsem 1000 liralık kasa da işini görebilir ki ben 2021den ber 1500 lirayı geçen bir kasa almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şık bir şey olsun sistemi güncellerim kasam hep aynı kalır diyorsan alabilirsin

Buna montaj yaparken kasayı hiç modlamadan yukarı 360mm takabilmiştim. İmkansız değil yani.

Uyumlu tabi ama o anakarttaki sisteminin özellikleri ne? Yanlış anlama beni zaten kötü bir şey söylemeyecem ama sistemin düşükse kasaya bu kadar vereceğine sistemini güncellemeni öneririm 2021den beri bilgisayarım var 768p’den 1050 piksel monitörden en son 2023te Fhd monitör ve sisteme geçtim bu sene 2K sistemi yeni dizebildim yani sadede gelirsem 1000 liralık kasa da işini görebilir ki ben 2021den ber 1500 lirayı geçen bir kasa almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şık bir şey olsun sistemi güncellerim kasam hep aynı kalır diyorsan alabilirsin
Ryzen 5 5500 Asus rog strix gtx 1660 super 16gb ram falan fistan ekran kartını değişmeyi düşünüyodumda ama kararsız kaldım temiz garantili intel arca750 buldum adam takasta üstüne 2500 istiyor

Geri