NZXT H5 Flow RGB Edition ATX USB 3.2 USB-C Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H5 Flow RGB Edition ATX USB 3.2 USB-C Beyaz Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CC-H52FW-R1 ITOPYA'da
Geleceği düşünmeden 360 mm desteklemeyen bi kasa almistim aylar önce, kasanın üstünü matkapla delip mesh kısmı büyüttüm.artik 360 mm destekliyorBir daha tepesine 360 takılmayan kasa hayatta almam.
Takmayacağım ama olsun, almayacağım da.
Kesinlikle buBu mu msi m100r mı
Hocam bende msi b450m a pro max var bu kasaya uyumlu muKesinlikle bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi kasaların içine sistem kuracağınıza Çinli markalardan alın daha iyi
Uyumlu tabi ama o anakarttaki sisteminin özellikleri ne? Yanlış anlama beni zaten kötü bir şey söylemeyecem ama sistemin düşükse kasaya bu kadar vereceğine sistemini güncellemeni öneririm 2021den beri bilgisayarım var 768p’den 1050 piksel monitörden en son 2023te Fhd monitör ve sisteme geçtim bu sene 2K sistemi yeni dizebildim yani sadede gelirsem 1000 liralık kasa da işini görebilir ki ben 2021den ber 1500 lirayı geçen bir kasa almadımHocam bende msi b450m a pro max var bu kasaya uyumlu mu
Ryzen 5 5500 Asus rog strix gtx 1660 super 16gb ram falan fistan ekran kartını değişmeyi düşünüyodumda ama kararsız kaldım temiz garantili intel arca750 buldum adam takasta üstüne 2500 istiyorUyumlu tabi ama o anakarttaki sisteminin özellikleri ne? Yanlış anlama beni zaten kötü bir şey söylemeyecem ama sistemin düşükse kasaya bu kadar vereceğine sistemini güncellemeni öneririm 2021den beri bilgisayarım var 768p’den 1050 piksel monitörden en son 2023te Fhd monitör ve sisteme geçtim bu sene 2K sistemi yeni dizebildim yani sadede gelirsem 1000 liralık kasa da işini görebilir ki ben 2021den ber 1500 lirayı geçen bir kasa almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama şık bir şey olsun sistemi güncellerim kasam hep aynı kalır diyorsan alabilirsin