catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 950
Valla ben de öyle yaparım ben de şuan corsair 3000d var tamperli camı patladı bunu nasıl satabilirim senceMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Para olsa direk çekerim
Valla ben de öyle yaparım ben de şuan corsair 3000d var tamperli camı patladı bunu nasıl satabilirim senceMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Para olsa direk çekerim
Kaça VerirsinValla ben de öyle yaparım ben de şuan corsair 3000d var tamperli camı patladı bunu nasıl satabilirim sence
kastırarak takılıyor bende takmıştım arkaya fan takmayacaksın ve üstte radyatörün bi kısmı boş kısma geliyor vidaları tamamlayamıyosun
Siyah olsa alabilirdim. Şimdi kasayı beyaz alırsak diğer parçalarda beyaz olcak. Hem maliyet hem bulması sorun.4 fan ile geliyor
Link: https://www.itopya.com/nzxt-h5-flow-rgb-edition-atx-usb-32-usb-c-beyaz-mid-tower-kasa_u27184
3799Tl
Boruları Tersten Alırsa Fan Takabilir Aslında .kastırarak takılıyor bende takmıştım arkaya fan takmayacaksın ve üstte radyatörün bi kısmı boş kısma geliyor vidaları tamamlayamıyosun
yok borular öne gelince de öndeki fanlar engelliyor üstü desteklemiyor aslında arka fan cıkınca uydurmasyon oluyo sadeceBoruları Tersten Alırsa Fan Takabilir Aslında .
Fanı Dıştan Takar Sıkıntı Değilyok borular öne gelince de öndeki fanlar engelliyor üstü desteklemiyor aslında arka fan cıkınca uydurmasyon oluyo sadece
dıştan takılmıyor diye biliyorum ama denemek lazımFanı Dıştan Takar Sıkıntı Değil![]()
dıştan takılmıyormuş evet ön kapak kapanmıyor o zamanFanı Dıştan Takar Sıkıntı Değil![]()
Kabloyu Bir Şekil Izgaradan Geçirme Şansın Olur İllaki Olmadı Anakartın Aynasının Ordan Girerdıştan takılmıyor diye biliyorum ama denemek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dıştan takılmıyormuş evet ön kapak kapanmıyor o zaman
hee arka fanı mı diyodun ben ön fanı dedim. arka fanı tersten takmak iğrenç görünür ya zaten 360mm takılyıosa 3 lü egzoz fan demek aynı zamanda gerek yok hiçKabloyu Bir Şekil Izgaradan Geçirme Şansın Olur İllaki Olmadı Anakartın Aynasının Ordan Girer![]()