🔥İndirim NZXT H5 Flow 4 Fan 3799TL

Axess 2 taksit var vadesiz.
Gördüm hocam da 6 taksit vade farksız olsun daha pahalı kasa olsun diye düşünüyorum 2 taksit aldığım ana para gibi oluyor 6 taksit alsam Ağustosta kesilen kartla, 2 ayını zamlı maaşta ödeyeceğim falan çok daha rahat oluyor

Gördüm hocam da 6 taksit vade farksız olsun daha pahalı kasa olsun diye düşünüyorum 2 taksit aldığım ana para gibi oluyor 6 taksit alsam Ağustosta kesilen kartla, 2 ayını zamlı maaşta ödeyeceğim falan çok daha rahat oluyor
bu fiyata kaçmaz alma imkanın varsa al

No görünüş aramıyorsan 207 goat
1754328645128.webp

Şu Power Kısmını Ön Tarafa Almalı O Kadar Güzel Birşeyki Anlatamam Ama Kasayı Biraz Daha Yüksek Yapabilirdiler Ön Tarafa 3x14CM Olarak Yapsalardı Gerçekten Çok Ayrı Bir Kasa Konuşuyor Olurduk .​
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

207 best aga bundan kat kat iyi
Eyy Gidi Morpheus :peeposad::PeepoLeave:

Alıntıyı görüntüle

Şu Power Kısmını Ön Tarafa Almalı O Kadar Güzel Birşeyki Anlatamam Ama Kasayı Biraz Daha Yüksek Yapabilirdiler Ön Tarafa 3x14CM Olarak Yapsalardı Gerçekten Çok Ayrı Bir Kasa Konuşuyor Olurduk .​
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eyy Gidi Morpheus :peeposad::PeepoLeave:
3x14 arıyorsan 216 vardı

Siyahı var bende kasa gayet güzel .hava akışı çok iyi kablolama imkanı güzel .malzeme kalitesi iyi. Özellikle alt tarafa 2 tane 120mm reverse fan takarsanız ekran kartı ısınma probleminiz kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,698
Üyeler
192,468
Son üye
razuuz
Geri