🔥İndirim NZXT H5 Flow 4 Fan 3799TL

Axess 2 taksit var vadesiz.
Gördüm hocam da 6 taksit vade farksız olsun daha pahalı kasa olsun diye düşünüyorum 2 taksit aldığım ana para gibi oluyor 6 taksit alsam Ağustosta kesilen kartla, 2 ayını zamlı maaşta ödeyeceğim falan çok daha rahat oluyor

Gördüm hocam da 6 taksit vade farksız olsun daha pahalı kasa olsun diye düşünüyorum 2 taksit aldığım ana para gibi oluyor 6 taksit alsam Ağustosta kesilen kartla, 2 ayını zamlı maaşta ödeyeceğim falan çok daha rahat oluyor
bu fiyata kaçmaz alma imkanın varsa al

No görünüş aramıyorsan 207 goat
1754328645128.webp

Şu Power Kısmını Ön Tarafa Almalı O Kadar Güzel Birşeyki Anlatamam Ama Kasayı Biraz Daha Yüksek Yapabilirdiler Ön Tarafa 3x14CM Olarak Yapsalardı Gerçekten Çok Ayrı Bir Kasa Konuşuyor Olurduk .​
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

207 best aga bundan kat kat iyi
Eyy Gidi Morpheus :peeposad::PeepoLeave:

Alıntıyı görüntüle

Şu Power Kısmını Ön Tarafa Almalı O Kadar Güzel Birşeyki Anlatamam Ama Kasayı Biraz Daha Yüksek Yapabilirdiler Ön Tarafa 3x14CM Olarak Yapsalardı Gerçekten Çok Ayrı Bir Kasa Konuşuyor Olurduk .​
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyy Gidi Morpheus :peeposad::PeepoLeave:
3x14 arıyorsan 216 vardı

Arka üst çok daha iyi oluyor bence kablolar kolay monte ediliyor
Akvaryum Tipinde Öyle Güzel Ama Düz Kasalarda Ön Taraf Olunca Kablolama Daha İyi Oluyor Ve Daha Kullanışlı Oluyor Arka Kısımdaki Boşluk .

Siyahı var bende kasa gayet güzel .hava akışı çok iyi kablolama imkanı güzel .malzeme kalitesi iyi. Özellikle alt tarafa 2 tane 120mm reverse fan takarsanız ekran kartı ısınma probleminiz kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri