INTEL Core Ultra5 225F/ GeForce RTX5070 62999TL

daha iyisi vardı dedikleriniz neydi, şuan almayı düşünüyorum daha mantıklısı gelir mi
Sistem araştırıyorsan ve senin isteklerine uyuyorsa al direkt sorun olmaz. Daha iyisi dediklerimiz birdaha gelir mi belli değil gelse de ne zaman gelir onu takip etmek zor.

Sistem araştırıyorsan ve senin isteklerine uyuyorsa al direkt sorun olmaz. Daha iyisi dediklerimiz birdaha gelir mi belli değil gelse de ne zaman gelir onu takip etmek zor.
Gelir, şuan piyasa nakite aç. Böyle sistemler ondan çıkıyor.

sırf fırsat diye paylaşıldı diye alcaktım acelem yok
O zaman beklemede kalabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla stoklu mallardan krizi fırsata çok iyi çevirdi bilgisayarcılar. Zamanında arabalardaki çip krizi gibi oldu
Ram krizi bitmeye yakın şuan, piyasaya çıkan kampanyalı sistemler de 16GB yerine 32GB çıkmaya başladı son birkaç haftadır, fiyatların düşebileceğini öngörüp hazır piyasa yüksekken satalım diyorlar sanırım.

O zaman beklemede kalabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ram krizi bitmeye yakın şuan, piyasaya çıkan sistemler de 32GB çıkmaya başladı son birkaç haftadır, fiyatların düşebileceğini öngörüp hazır piyasa yüksekken satalım diyorlar sanırım.
Ben de öyle düşünüyorum ama olan ihtiyacı olana oluyor işte

ziraatin garibanlik. sıfır taksit
Ziraat de berbat ama rekor QNB de bence, yıllardır birçok şeye bakıyorum şu QNB nin henüz bir kampanyaya dahil olduğunu görmedim. Sadece tüm kartlara taksit varsa dahil oluyor o da bazen.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Niga
bu sistemin anakartına kötü dedim diye kanaldan engel yedim sanırım :D
düzenleme: yorumu düzenlediğim içinmiş sanırım sadece o yoruma özel

Son düzenleme:
Geri