trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,138
@Abdullah Hacıgül gelen eleştirilere ne diyosun abi
Sistem araştırıyorsan ve senin isteklerine uyuyorsa al direkt sorun olmaz. Daha iyisi dediklerimiz birdaha gelir mi belli değil gelse de ne zaman gelir onu takip etmek zor.daha iyisi vardı dedikleriniz neydi, şuan almayı düşünüyorum daha mantıklısı gelir mi
Gelir, şuan piyasa nakite aç. Böyle sistemler ondan çıkıyor.Sistem araştırıyorsan ve senin isteklerine uyuyorsa al direkt sorun olmaz. Daha iyisi dediklerimiz birdaha gelir mi belli değil gelse de ne zaman gelir onu takip etmek zor.
sırf fırsat diye paylaşıldı diye alcaktım acelem yokSistem araştırıyorsan ve senin isteklerine uyuyorsa al direkt sorun olmaz. Daha iyisi dediklerimiz birdaha gelir mi belli değil gelse de ne zaman gelir onu takip etmek zor.
Valla stoklu mallardan krizi fırsata çok iyi çevirdi bilgisayarcılar. Zamanında arabalardaki çip krizi gibi olduGelir, şuan piyasa nakite aç. Böyle sistemler ondan çıkıyor.
O zaman beklemede kalabilirsin.sırf fırsat diye paylaşıldı diye alcaktım acelem yok
Ram krizi bitmeye yakın şuan, piyasaya çıkan kampanyalı sistemler de 16GB yerine 32GB çıkmaya başladı son birkaç haftadır, fiyatların düşebileceğini öngörüp hazır piyasa yüksekken satalım diyorlar sanırım.Valla stoklu mallardan krizi fırsata çok iyi çevirdi bilgisayarcılar. Zamanında arabalardaki çip krizi gibi oldu
Ben de öyle düşünüyorum ama olan ihtiyacı olana oluyor işteO zaman beklemede kalabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ram krizi bitmeye yakın şuan, piyasaya çıkan sistemler de 32GB çıkmaya başladı son birkaç haftadır, fiyatların düşebileceğini öngörüp hazır piyasa yüksekken satalım diyorlar sanırım.
Ziraat de berbat ama rekor QNB de bence, yıllardır birçok şeye bakıyorum şu QNB nin henüz bir kampanyaya dahil olduğunu görmedim. Sadece tüm kartlara taksit varsa dahil oluyor o da bazen.ziraatin garibanlik. sıfır taksit
anakart stoklarını yemişler 810m'e kaldı millet16 gb ram tercihindeki fiyatı düşürmüşler