🔥İndirim NZXT H7 Flow RGB'SİZ Bilgisayar Kasası 4.952TL

Son bir yılın en düşük fiyatı, satıcı İncehesap ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Rgbli olanda son 1 yılın en düşük fiyatında fiyatı 5.649TL
Hedefim hazır sistem almaktı ama alamadım. Acaba tek tek toplasam mı indirim yakaladıkça ve bir kaç aya toplamış olurum sistemi. Ve bu kasayla başlasam mı?

NZXT bir dünya markası ya, akvaryum vs alınacağına gözünüz kapalı satın almanız gereken bir kasa. Hava sirkülasyonunu efsane yapıyorlar

Hocam bu kasada takılı fan var mı? Varsa kaç tane var?
Kendi yetkili satıcısında 3x120mm olduğunu belirtiyor, incehesapta 2 adet olduğu yazıyor hocam. Yanıltmak gibi olmasın, egzoz fanı mevcut değil yüksek ihtimal görseldeki 3x120mm fanla gelir. Youtubeden kutu açılış videolarını izlerseniz daha iyi olur. Gerçi 2 fanla da gelse alınacak top class kasalardan birisi bana göre

Hedefim hazır sistem almaktı ama alamadım. Acaba tek tek toplasam mı indirim yakaladıkça ve bir kaç aya toplamış olurum sistemi. Ve bu kasayla başlasam mı?
Hocam güzel kasa bence toplaması kolay bir kasa alabilirsin bence beyaz setup dizme fikrin varsa çok güzel yakışır.

3 lü birleşik fanla geliyor olması gerek. Tek bağlantılı.

Kendi yetkili satıcısında 3x120mm olduğunu belirtiyor, incehesapta 2 adet olduğu yazıyor hocam. Yanıltmak gibi olmasın, egzoz fanı mevcut değil yüksek ihtimal görseldeki 3x120mm fanla gelir. Youtubeden kutu açılış videolarını izlerseniz daha iyi olur. Gerçi 2 fanla da gelse alınacak top class kasalardan birisi bana göre
Anladım hocam teşekkürler, yt ye bakayım kısmetse alırım bunu.

Fanlar 3pin, alacak arkadaşlar için bilgi olsun. Boşta bile yüksek rpmde çalışıyor, 4pin olmadığı için kontrol de sınırlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,660
Üyeler
188,792
Son üye
ahmett01
Geri